Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Nasıl Dinleyebilirim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/2-nas305l-dinleyebilirim.html)

tresome 26-06-2007 09:57 PM

Ynt: Nasıl Dinleyebilirim?

blissy

Merhabalar herkese...
Ben daha bugün katıldım aranıza utananadam
Öncelikle bu siteye bayıldığımı söylemek istiyorum,içim umut doldu 44
Tabi hemen bir soru geçti aklımdan...
Şimdi benim herhangi bir sorunum yok, kendimede güvenirim ama yinede ego(güven) güçlendirme mp3 ü bana etki edermi acaba.(yani kendime güvenirim ama olumlu düşünme konusunda çok başarısız bir insanım).Bide kilo verme mp3 ünü indirdim ikisini beraber dinliyorum, olurmu ki acaba?

Ayrıca merak ettiğim birşey daha var, forumdaki birçok konuyu okudum ama tabi ben buraya gelene kadar siz dağları tepeleri aşmışsınız, o yüzden ortama pek alışkın değilim... ama ben aslında secret kitabını okuduktan sonra bilinçaltının önemini anladım, siz acaba bu kitapta yazanlar ve bilinçaltının ve düşüncenin değişimi ile hayatımızda istediğimiz herşeye!! sahip olabileceğimiz konusunda ne düşünüyorsunuz merak ettim...

Umarım çok uzun yazmamışımdır, dediğim gibi daha çok yeniyim... Umarım anlayışla karşılarsınız:)

avukat35 29-06-2007 11:29 PM

bu sabah ego ve suçluluğu dinlemeye başladım.bayağı bi sıkıntı yaptı.buna biraz takmıştım ne oluyoz,fayda derken zarar görmeyelim diye....ama biraz forumu okuyunca aslında bunun etki-tepki olayı olabileceğine karar verdim.müzik kulağı denilen olay pek yok yani çok özel bir müzik zevkim yok.Benim sorum bu iki konuyla ilgili müzikleri klasik ney doğa gibi hepsini yükleyip arka arkaya dinlesem etkisi azalır mı?Ya da artarmı?

etf 29-06-2007 11:42 PM

Alıntı:

avukat35 Nickli Üyeden Alıntı
bu sabah ego ve suçluluğu dinlemeye başladım.bayağı bi sıkıntı yaptı.buna biraz takmıştım ne oluyoz,fayda derken zarar görmeyelim diye....ama biraz forumu okuyunca aslında bunun etki-tepki olayı olabileceğine karar verdim.müzik kulağı denilen olay pek yok yani çok özel bir müzik zevkim yok.Benim sorum bu iki konuyla ilgili müzikleri klasik ney doğa gibi hepsini yükleyip arka arkaya dinlesem etkisi azalır mı?Ya da artarmı?

hayatimdegisti kullanıcının yani Atakan Bey'in imzasını lütfen okuyun açıklamar orada...

Sevgi ve saygı ile....

avukat35 30-06-2007 09:26 AM

teşekkürler

frmthmoon 08-07-2007 04:17 PM

8-9 gundur ego ve sucluluk telkınlerını dınlıorum.ama etkıler sankı ben de bıraz yavas ortaya cıkıor gıbı. bu konuda sabırlıyım ama yıne de dınleme yontemınde bır yanlıslık yapmıs olmıyım dıye tekrardan sormak ıstedım.listemde 5 tane ego 4tane de sucluluk telkını var.yanı butun muzık turlerını kaydettım.once egoya aıt tum muziklerı dınledıkten sonra dıger tum suclulukluk telkınlerını ve sonra yıne egoya donerek donusumlu olarak sırayla 9 muzıgı arka arkaya dınlıorum.ıns.yanlıs bırsey yapmıorumdur. yoksa her ıkısınden de en cok sevdıgım tek bır muzuk turunu mu dınlemem mı daha dogru olurdu dusun

yetsin 01-08-2007 11:51 PM

Herkese Merhabalar.
Siteye henüz 1 saat önce üye oldum ve forumu okudukça okuyasım geldi.
Her zaman için bu tür bilgilere karşı hep ilgi duymuşumdur. Atakan Bey'e emeğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

5 müzik türündeki(new age,ney,...) suçluluk ve ego telkinlerinden bir liste oluşturdum ve bugünden itibaren dinleyeceğim.
İnşaalah olmak istediğim kişi olabilirim. 98569 yrl78

fsfs 05-08-2007 04:59 AM

Atakan bey,
sorumun cevabını forumda aradım ama tatmin edici bir bilgi bulamadım,

telkinleri çok ama çok kısık sesle dinlemek problem yaratır mı?

örneğin mp3 player ım da volume düzeyi maximum 31, ben 7. veya 8. düzeyde dinliyorum,
hiç duymuyorum (yani müziği hiç duymuyorum) desem yeridir.
başka türlü olunca yani azcık bile açsam sesi
rahatsız oluyorum uykum bölünüyor...
nerdeyse hiç duyulmayacak düzeyde bir sesle dinlememde bir sakınca var mı? b456

not: mp3 player ım dışa ses veren cinsten, yani kulaklıksız da dinleniyor.
uyurken yastığımın yanına koyup bu şekilde dinliyorum...

hayatimdegisti 05-08-2007 10:03 AM

Alıntı:

fsfs Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey,
sorumun cevabını forumda aradım ama tatmin edici bir bilgi bulamadım,

telkinleri çok ama çok kısık sesle dinlemek problem yaratır mı?

örneğin mp3 player ım da volume düzeyi maximum 31, ben 7. veya 8. düzeyde dinliyorum,
hiç duymuyorum (yani müziği hiç duymuyorum) desem yeridir.
başka türlü olunca yani azcık bile açsam sesi
rahatsız oluyorum uykum bölünüyor...
nerdeyse hiç duyulmayacak düzeyde bir sesle dinlememde bir sakınca var mı? b456

not: mp3 player ım dışa ses veren cinsten, yani kulaklıksız da dinleniyor.
uyurken yastığımın yanına koyup bu şekilde dinliyorum...

Sesi bu derece çok kismayin..Cok cok kisarak dinlemek etkileri azaltabilir.
Eğer müzik sesi rahatsiz ediyorsa su versiyonlarını uyurken dinleyebilirsiniz...

direnselimoglu 27-08-2007 04:05 PM

şimdi hocam, telkinleri tekrar dinlemeye başladım. yeni versiyonları ilk kez gördüm ve hoşuma gitti. benim sorum şu: ego güçlendirici telkinin 3 versiyonu(sanat-newage ve ney) listeme ekledim listemde 1 de sanat suçluluk scripti var. bu şekil liste uygun mudur? ya sa sadece ego güçlendirici scripti dinlesem olur mu? bir de ben günde en fazla 5 saat dinleyebiliyorum(geceyi de katarsak) böyle dinlemeyle 1 hafta değil de 2 ya da 3 hafta içinde aynı etkiyi gösterir mi? yanıtınız için şimdiden teşekkürler.

hayatimdegisti 27-08-2007 04:25 PM

Alıntı:

direnselimoglu Nickli Üyeden Alıntı
şimdi hocam, telkinleri tekrar dinlemeye başladım. yeni versiyonları ilk kez gördüm ve hoşuma gitti. benim sorum şu: ego güçlendirici telkinin 3 versiyonu(sanat-newage ve ney) listeme ekledim listemde 1 de sanat suçluluk scripti var. bu şekil liste uygun mudur? ya sa sadece ego güçlendirici scripti dinlesem olur mu? bir de ben günde en fazla 5 saat dinleyebiliyorum(geceyi de katarsak) böyle dinlemeyle 1 hafta değil de 2 ya da 3 hafta içinde aynı etkiyi gösterir mi? yanıtınız için şimdiden teşekkürler.

Bu sekilde liste uygundur bir süre sonra suçluluk telkinin çıkartıp diğerlerini ekleyebilirsiniz..Etki süresi kşiden kişiye değişmektedir.5 saat dinleme ile 2-3 haftada etkileri hissetmeye başlarsınız...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 PM.