Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

Nasıl Dinleyebilirim?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Nasıl Dinleyebilirim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar herkese... Ben daha bugün katıldım aranıza Öncelikle bu siteye bayıldığımı söylemek istiyorum,içim umut doldu 44 Tabi hemen bir soru geçti aklımdan... Şimdi benim herhangi bir sorunum yok, kendimede güvenirim ama yinede ego(güven) güçlendirme mp3 ü bana etki edermi acaba.(yani ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

Nasıl Dinleyebilirim?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-06-2007, 09:57 PM   #91 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresome is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Nasıl Dinleyebilirim?

Merhabalar herkese...
Ben daha bugün katıldım aranıza
Öncelikle bu siteye bayıldığımı söylemek istiyorum,içim umut doldu 44
Tabi hemen bir soru geçti aklımdan...
Şimdi benim herhangi bir sorunum yok, kendimede güvenirim ama yinede ego(güven) güçlendirme mp3 ü bana etki edermi acaba.(yani kendime güvenirim ama olumlu düşünme konusunda çok başarısız bir insanım).Bide kilo verme mp3 ünü indirdim ikisini beraber dinliyorum, olurmu ki acaba?

Ayrıca merak ettiğim birşey daha var, forumdaki birçok konuyu okudum ama tabi ben buraya gelene kadar siz dağları tepeleri aşmışsınız, o yüzden ortama pek alışkın değilim... ama ben aslında secret kitabını okuduktan sonra bilinçaltının önemini anladım, siz acaba bu kitapta yazanlar ve bilinçaltının ve düşüncenin değişimi ile hayatımızda istediğimiz herşeye!! sahip olabileceğimiz konusunda ne düşünüyorsunuz merak ettim...

Umarım çok uzun yazmamışımdır, dediğim gibi daha çok yeniyim... Umarım anlayışla karşılarsınız:)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tresome isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2007, 11:29 PM   #92 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
avukat35 is an unknown quantity at this point

bu sabah ego ve suçluluğu dinlemeye başladım.bayağı bi sıkıntı yaptı.buna biraz takmıştım ne oluyoz,fayda derken zarar görmeyelim diye....ama biraz forumu okuyunca aslında bunun etki-tepki olayı olabileceğine karar verdim.müzik kulağı denilen olay pek yok yani çok özel bir müzik zevkim yok.Benim sorum bu iki konuyla ilgili müzikleri klasik ney doğa gibi hepsini yükleyip arka arkaya dinlesem etkisi azalır mı?Ya da artarmı?
avukat35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2007, 11:42 PM   #93 (permalink)
etf
Üsteğmen

94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etf is an unknown quantity at this point

Alıntı:
avukat35 Nickli Üyeden Alıntı
bu sabah ego ve suçluluğu dinlemeye başladım.bayağı bi sıkıntı yaptı.buna biraz takmıştım ne oluyoz,fayda derken zarar görmeyelim diye....ama biraz forumu okuyunca aslında bunun etki-tepki olayı olabileceğine karar verdim.müzik kulağı denilen olay pek yok yani çok özel bir müzik zevkim yok.Benim sorum bu iki konuyla ilgili müzikleri klasik ney doğa gibi hepsini yükleyip arka arkaya dinlesem etkisi azalır mı?Ya da artarmı?
hayatimdegisti kullanıcının yani Atakan Bey'in imzasını lütfen okuyun açıklamar orada...

Sevgi ve saygı ile....
etf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2007, 09:26 AM   #94 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
avukat35 is an unknown quantity at this point

teşekkürler
avukat35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 04:17 PM   #95 (permalink)

7 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frmthmoon is an unknown quantity at this point

8-9 gundur ego ve sucluluk telkınlerını dınlıorum.ama etkıler sankı ben de bıraz yavas ortaya cıkıor gıbı. bu konuda sabırlıyım ama yıne de dınleme yontemınde bır yanlıslık yapmıs olmıyım dıye tekrardan sormak ıstedım.listemde 5 tane ego 4tane de sucluluk telkını var.yanı butun muzık turlerını kaydettım.once egoya aıt tum muziklerı dınledıkten sonra dıger tum suclulukluk telkınlerını ve sonra yıne egoya donerek donusumlu olarak sırayla 9 muzıgı arka arkaya dınlıorum.ıns.yanlıs bırsey yapmıorumdur. yoksa her ıkısınden de en cok sevdıgım tek bır muzuk turunu mu dınlemem mı daha dogru olurdu dusun
Alt 01-08-2007, 11:51 PM   #96 (permalink)

1 Mesaja İyi ki varsın denildi
yetsin is an unknown quantity at this point

Herkese Merhabalar.
Siteye henüz 1 saat önce üye oldum ve forumu okudukça okuyasım geldi.
Her zaman için bu tür bilgilere karşı hep ilgi duymuşumdur. Atakan Bey'e emeğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

5 müzik türündeki(new age,ney,...) suçluluk ve ego telkinlerinden bir liste oluşturdum ve bugünden itibaren dinleyeceğim.
İnşaalah olmak istediğim kişi olabilirim.
yetsin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2007, 04:59 AM   #97 (permalink)

Tesekkür: 1
9 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fsfs is an unknown quantity at this point

Atakan bey,
sorumun cevabını forumda aradım ama tatmin edici bir bilgi bulamadım,

telkinleri çok ama çok kısık sesle dinlemek problem yaratır mı?

örneğin mp3 player ım da volume düzeyi maximum 31, ben 7. veya 8. düzeyde dinliyorum,
hiç duymuyorum (yani müziği hiç duymuyorum) desem yeridir.
başka türlü olunca yani azcık bile açsam sesi
rahatsız oluyorum uykum bölünüyor...
nerdeyse hiç duyulmayacak düzeyde bir sesle dinlememde bir sakınca var mı?

not: mp3 player ım dışa ses veren cinsten, yani kulaklıksız da dinleniyor.
uyurken yastığımın yanına koyup bu şekilde dinliyorum...
fsfs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2007, 10:03 AM   #98 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
fsfs Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey,
sorumun cevabını forumda aradım ama tatmin edici bir bilgi bulamadım,

telkinleri çok ama çok kısık sesle dinlemek problem yaratır mı?

örneğin mp3 player ım da volume düzeyi maximum 31, ben 7. veya 8. düzeyde dinliyorum,
hiç duymuyorum (yani müziği hiç duymuyorum) desem yeridir.
başka türlü olunca yani azcık bile açsam sesi
rahatsız oluyorum uykum bölünüyor...
nerdeyse hiç duyulmayacak düzeyde bir sesle dinlememde bir sakınca var mı?

not: mp3 player ım dışa ses veren cinsten, yani kulaklıksız da dinleniyor.
uyurken yastığımın yanına koyup bu şekilde dinliyorum...
Sesi bu derece çok kismayin..Cok cok kisarak dinlemek etkileri azaltabilir.
Eğer müzik sesi rahatsiz ediyorsa su versiyonlarını uyurken dinleyebilirsiniz...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 04:05 PM   #99 (permalink)

5 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
direnselimoglu is an unknown quantity at this point

şimdi hocam, telkinleri tekrar dinlemeye başladım. yeni versiyonları ilk kez gördüm ve hoşuma gitti. benim sorum şu: ego güçlendirici telkinin 3 versiyonu(sanat-newage ve ney) listeme ekledim listemde 1 de sanat suçluluk scripti var. bu şekil liste uygun mudur? ya sa sadece ego güçlendirici scripti dinlesem olur mu? bir de ben günde en fazla 5 saat dinleyebiliyorum(geceyi de katarsak) böyle dinlemeyle 1 hafta değil de 2 ya da 3 hafta içinde aynı etkiyi gösterir mi? yanıtınız için şimdiden teşekkürler.
direnselimoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 04:25 PM   #100 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
direnselimoglu Nickli Üyeden Alıntı
şimdi hocam, telkinleri tekrar dinlemeye başladım. yeni versiyonları ilk kez gördüm ve hoşuma gitti. benim sorum şu: ego güçlendirici telkinin 3 versiyonu(sanat-newage ve ney) listeme ekledim listemde 1 de sanat suçluluk scripti var. bu şekil liste uygun mudur? ya sa sadece ego güçlendirici scripti dinlesem olur mu? bir de ben günde en fazla 5 saat dinleyebiliyorum(geceyi de katarsak) böyle dinlemeyle 1 hafta değil de 2 ya da 3 hafta içinde aynı etkiyi gösterir mi? yanıtınız için şimdiden teşekkürler.
Bu sekilde liste uygundur bir süre sonra suçluluk telkinin çıkartıp diğerlerini ekleyebilirsiniz..Etki süresi kşiden kişiye değişmektedir.5 saat dinleme ile 2-3 haftada etkileri hissetmeye başlarsınız...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks