Arkadaslar merhaba,
Bende araniza henuz daha dun katildim... Site icerisinde verilen bilgiler cok hosuma gitti. Bu siteye ulasmami da bir sekilde cekim yasasina bagliyorum. Once Sir diye bir kitap okudum ardindan, beynin gizli gucleri adli kitabi okudum. Bu kitaptaki bazi teknikleri kullanarak cok guzel sonuclar elde ettim, Kitabi siddetle herkese tavsiye ederim.
Neyse bu kitapda teta meditasyon seviyesine gecmek icin bir takim CD lerden faydalanabilecegimiz yaziyordu, ben bu CD leri arastirirken sitenize ulastim. Brainwave Generator adli bir programa da ulastim. Bu programda Deep meditasyon presetini dinledim ve gercekten teta seviyesinde meditasyona gecmeye basladim, Meditasyon bittikten sonra da insan kendini inanilmaz zinde hissediyor. Bunu da sizlerle paylasmak istedim.
Bu arada telkinlerinizi de mutlaka dinleyecegim, subliminal kayit konusunda cok seyler okudum, ve gercekliginden eminim. Evet diger arkadaslarin da belirttigi gibi bende sesleri duymadim, ise yarayacagini biliyorum ama, dedigim gibi beni bu siteye cekim yasasi yonlendirdi, bos bir sey olmadigindan eminim.
Bu yorumlarimdan sonra benim de bir sorum olacak. Ben isi dolayisiyla Yurtdisinda calisan bir arkadasinizim (Cin) gun icinde devamli onemli toplantilarim, gorusmelerim oluyor. Aralarda vakit buldukca dinlerim diye umit ediyorum ama kesik kesik... mesela bi 10-15 dakika dinlerim, sonra baska birisiyle bir seyler konusmam gerektiginden dinlemeyi kesmem gerekir. Eve geldigimde yatana kadar elimde olan zaman yaklasik 4-5 saat. Bu saatler cercevesinde kesintisiz dinleyebilirim. Gun icerisinde kesik kesik dinlememin bir etkisizligi olur mu? Ayrica ben uyku esnasina yuklenmek istiyorum... Gunde 8-10 saat limitimi uykuda doldurmamin herhangi bir sakincasi var midir? cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler.
Sadece guzel isler yapmak isteyen insanlari hep takdir etmisimdir, Bu siteyi kuran insanlar amaclarina bu dogrultuda devam ettikce her zaman benim gibi dusunen insanlarin takdirlerini toplayacaktir.
Herkese mutluluklar dilerim.