16-02-2009, 11:24 PM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: fırat şimşek Nickli Üyeden Alıntı
tsk ederim ama yanlıs anlasıldım galiba..süreleri farklı olan telkinlerin ikisi de sigara icin yani söyle ki sigarayı bırak telkininin doga versiyonu 25 dakika new age versiyonu 8 dakika..ben bütün telkinlerin tüm versiyonlarını aynı gün indirip gruplamıstım o esnada bi yanlıslık yapmıs olabilirim dye aklıma geldi. sigara telkininin versiyonlarını indirmis olan bi arkadas sürelerini söyleyerek yardımcı olabilir belki. | merhabalar.. yanlış anlaşılmadın aslında ama ben tam olarak ifade edemedim galiba. şöyle açıklayaym mesela ego güven güçlendiriciyi ilk indirdiğimde new age olarak indirmiştim, 10. dak civarındaydı.. tam olarak süreleri hatırlamıyorum tabii.. sonra egonun doğa versiyonunu indirdim o da 25. dak civarında.. yani aynı telkinin farklı müzik versiyonlarnda süreler farklı olabiliyor, ama bu kafanı karıştırmasn çünkü hepsinin içinde aynı telkin var..sevgilerle..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |
| |