Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Kulaklıkla dinleme sorunu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/336771-kulaklikla-dinleme-sorunu.html)

fuigo 27-04-2009 01:49 PM

Kulaklıkla dinleme sorunu

Arkadaşlar size nasıl oluyor bilmiyorum ama 10 dakikadan fazla kulaklık kulağımda kaldığı zaman agrı yapmaya başliyor. tek taraflı kullanarak sürekli yer değiştiriyorum. Kulağı agıran varmı yada bu konuda bir cözüm varmı. Çalışırken tek kulağımda takılı olması sorun yaratmıyor ama agrı yüzünden rahatsızlık veriyor. Bu sorunu cözmem lazim telkinleri dinlemeye başlayalı 3 gün oldu eziyet resmen.

yardımlar için teşekkürler şimdiden.

ay/su 27-04-2009 02:41 PM

Cevap: Kulaklıkla dinleme sorunu

Alıntı:

fuigo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426089)
Arkadaşlar size nasıl oluyor bilmiyorum ama 10 dakikadan fazla kulaklık kulağımda kaldığı zaman agrı yapmaya başliyor. tek taraflı kullanarak sürekli yer değiştiriyorum. Kulağı agıran varmı yada bu konuda bir cözüm varmı. Çalışırken tek kulağımda takılı olması sorun yaratmıyor ama agrı yüzünden rahatsızlık veriyor. Bu sorunu cözmem lazim telkinleri dinlemeye başlayalı 3 gün oldu eziyet resmen.

yardımlar için teşekkürler şimdiden.

bence sesını cok acma zaten normal seslede yada dusuk kesınlıkle duyulabılıyor..kulagnı yormadan dınle yada kulaklıgını degıstır kulagına uygun bı kulaklık kullan..ses cok degıl az yeterlı oluyo..

kumsal1980 27-04-2009 02:53 PM

bence en iyisi sesli dinlemek.eğer odada yalnız yatıyorsan en doğrusu bu.benimd ekulağımda ağrı oldu.Bende hep başta kulaklıkla dinliyordum.Birde sürekli çıkıyordu.Ben şimdi sesli ama kısık sesle dinliyorum...

fuigo 28-04-2009 01:31 PM

sesden dolayı agrı yapmiyor kulaklığın yapısından dolayı sanırım agrı yapiyor. zaten kısık sesle dinliyorum. Bir kaç çeşit kulaklık denememe rağmen agrı yapiyor o yüzden soruyorum kulaklık kullanan arkadaslarda aynı sıkıntıyı yaşiyormu diye. Bu agrı olayını nasıl cözebiliriz kulak yapim sanırım kücük o yüzden agrı yapiyor olabilir. yazdığınız için teşekkürler

morning 28-04-2009 06:08 PM

kulaklıksız dinlersen ağrı yapıyor mu peki? Ya da başka müzik dinlerken? Belki kulaklarında bir problem vardır.

fuigo 28-04-2009 11:50 PM

kulaklarımda sıkıntı yok yüksek sesle müzik dinlesem bile problem yok ben sıkıntımı tam olarak anlatamiyorum sanırım. ses den dolayı sorun yok kaç tane kulaklık kullandıysam agrı yapiyor. Sizde agrı yapmiyormu eğer yapmiyorsa demekki benim kulakların yapisi itibari ile agriyor.

kumsal1980 29-04-2009 08:16 AM

Ya kulaklığı kulağına taktığında üzerine yatıyorsundur.Benimde kulağım ağrıdı.Çünkü insan uykuda sürekli yer değiştiriyor istemdışı olarak.ben ondan dolayı artık kulaklık kullanmıyorum...

dejaa 27-05-2009 03:49 PM

kulaklıkla dinlemek şart değil..

gülpor 27-05-2009 04:16 PM

Arkadaşlar kulaklıkla şu şekilde dinleyebilirsiniz ,mp3 ünüzün sesini son sese getirin ve başucunuza koyun ,kulağınıza takmayınkulaklıkları, hem rahat rahat telkinleri dinler, hemde kulağınız acımadan uyursunuz arkadaşlarwink77(tabii uykuda dinliyorsanız etkili bi yöntemsevincli)actionsmile

dejaa 27-05-2009 04:38 PM

evet uykuda dinlemek daha etkili böylece otomatikman 7-8 saat dinlemiş oluyorsunuz... ufak pc hoparlörüde olur.... çare çok :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 AM.