| ||||||||||
|
Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: MonarshiQ Nickli Üyeden Alıntı bu hipnoz yöntemi eskiden görüntü karelerinin saliselik aralarında insanların beynine fotoğraflar konmak için kullanılıyordu, şu anda dinlediklerimizin scripti hakkında en ufak bilgimiz yok, bilmeden bir siyasi görüşüde besleyebilirsiniz veya din karşıtlığı vs. ben size iftira ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...uvenli-b269.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t6704.0.html
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #62 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sinyor kardeşim hoşgeldin aramıza hiiiiiçççç üzülme kardeşim için rahat olsun bunlar beyninin seni pes ettirmesi için yaptığı bir karşı atak hiç kafana takma yatarken dekiiii yine dinlicem ne olursa olsun isterse yatak değil tüm evislansın ben değişicem de vallahi 3 gün 4, gün birşeyin kalmaz sevgiler ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu telkinleri nasıl dinleyeceğimizi çözmek 243545 bilinmeyenli denklem gibi geldi bana :=) stresten kurtulayım derken.stres oldum. ben yaklaşık 10 gündür ego+suçluluk dinledim.bugün listeme kendine güven ekledim.kendine güven art arda 3 kez çalıyor.yani yaklaşık 25 dakika yapıyor.sonra liste tekrar başa dönüyor ve ego+suçluluk çalıyor. 15 gün böyle yaptıktan sonra listeme yeni bir telkin ekleyip,yeni eklediğim telkini art arda 4-5 kez çalacağım.listemde ego+suçluluk+kendine güven duracak ve birer kez çalacak. bu mantıkla hareket edip,hiç telkin çıkarmadan 14 telkini listeme eklemeyi düşünüyorum.acaba doğru mu yapıyorum?tavsiyeden ziyade böyle yapmanın sakıncası olup olmadığını,fayda görüp görmeyeceğimi yazarsanız sevinirim.. bu telkinler takıntı yaptı bende..ayrılmak istemiyorum hiçbirinden :=) kalın sağlıcakla... |
![]() | ![]() |
![]() | #65 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba :) ben telkinlere yeni başlıyorum...ego ve suçluluk tavsiye edilmiş...bir de ertelemenin de listeye eklenmesinde bir sakınca olmadığını söyledi bir arkadaşımız.. ben de mp3 çalarıma ego, suçluluk ve ertelemeyi yükledim...sırasıyla bir o bir diğeri tekrar modunda çalıyorlar...3 farklı telkini ardarda dinlemekle doğru mu yapıyorum ? günde en az 8 saat dinlenmesi gerekiyormuş..acaba bu sadece 1 telkin çeşidi için mi geçerli ? 3 farklı telkini ardarda tekrar halinde döndürerek 8 saat dinlesem olmaz mı ? şu an mp3 çalarımda bir ego, bir suçluluk ve bir erteleme olarak döndüre döndüre çalıyor..hepsi de su versiyonu... yada şöyle mi yapmalıyım...1 gün 8 saat sadece ego....ertesi gün 8 saat sadece suçluluk.....diğer ertesi gün 8 saat sadece ertelemeyi mi dinlemeliyim ?
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #66 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar ![]() ![]() not:üstatlardan biri mutlaka size yanıt verecektir. |
![]() | ![]() |
![]() | #67 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
![]() | ![]() Müziğin hayatımda çok önemli bir yeri var.O nedenle ilk dinleyişimde dahi etkilendim hepsinden... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #68 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
![]() | ![]() javascript:void(0); javascript:void(0); üç aydır siteye üyeyim. normalde cevap yazmayı sevmem ama. bu kadar emeğe teşekkür edilmesi lazım. sorum hakkında çok uzun süre düşündüm. hatta kanımca olumlu etki göstereceğini düşünüyorum. yalnız bir tek sorun var, ben bunları dinlemeye başladığımda kabuslar görüyorum. Bu sebeple korkularla yüzleşme kısmını almayıp da diğerlerinin tamamını dinlesem olur mu? |
![]() | ![]() |
![]() | #69 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
2 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar; ben de nisan -mayıs gibi telkinlerinize başlamıştım.. fakat devam ettiremedim.. erteleme hastalığım var ![]() şunu öğrenmek isterim.. ego ve sucluluk ile başlıycam daha önce indirdiğim muzikler haricinde yüklemem gereken farklı versiyonlar var mı.. dusun daha doğrusu yeni müzikler var mı ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #70 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
7 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yaa bn bi türlü anlayamıyorum nasıl kullanmam gerektiğini.Soruların cevaplarını okuyorum okuyorum ama kafam netleşmiyo ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: MonarshiQ Nickli Üyeden Alıntı bu hipnoz yöntemi eskiden görüntü karelerinin saliselik aralarında insanların beynine fotoğraflar konmak için kullanılıyordu, şu anda dinlediklerimizin scripti hakkında en ufak bilgimiz yok, bilmeden bir siyasi görüşüde besleyebilirsiniz veya din karşıtlığı vs. ben size iftira ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi