![]() |
secimim yanlis mi? ben henuz iki gunlugum, yapim itibariyle cok sabirsizim, soylendigi gibi ego ve sucluluk ile basladim,sonra dayanamadim kilo verme'yi ekledim, sonra hata yaptigimi dusunup kilo vermeyi cikarttim, depresyonla ilgili olani ekledim. ego-sucluluk-depresyon (tanrim tabloya bak)sigrt56 bu uc telkin birlikte dinlenir mi? ve kilo verme telkinini ne zaman eklemeliyim? simdiden tesekkurlersapkal89 |
Cevap: secimim yanlis mi? Merhabalar girlofvenus, Yanımıza hoşgeldiniz. Biraz aceleci davranmışsınız gerçekten. y789 Başlangıç telkinleri olarak ego ve suçluluğu öneriyoruz. 2 hafta kadar dinledikten sonra depresyon telkinini ekleyebilirsiniz. Sevgiler... |
Cevap: secimim yanlis mi? tesekkur ederim wampirellayrl78 |
Cevap: secimim yanlis mi? merabalar.ben yeni üyelerdenim.şimdilik mp3 leri indiremiyorum ama bekliycem.ben ego ve suçluluk mp3 lerinin doğa versiyonunu indirmiştim.ama malesef şu an dinleyemiyorum.muhabbet kuşum kuş seslerini duyup üzülüyo.aramaya çıkıyo.nerde bunlar diye yırtınıyo ve ben de çaresiz dinlememeye karar verdim.sitedeki güncellemeler bitince ney versiyonunu indirmeyi düşünüyorum.bence siz de acele etmeyin.hergün deneyin işte.bu arda bir yorum ekleme ihtiyacı duyuyorum.bu kısım atakan bey abdullah bey ve özlem hanıma.sizin çok iyi insanlar olduğunuzu düşünüyorum.gerçekten ses tonlarınızdan ,konuşma tarzlarınızdan bile açıkça belli.ve çok yorucu bir iş olmasına rağmen insanlara mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştığınız da çok belli.keşke herkes sizin gibi olabilseydi.işlerinizde başarılar diliyorum yürekten.allah hep yanınızda olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 PM. |