Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Yeni Başladım , Sorularım var :)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/623745-yeni-basladim-sorularim-var.html)

Mehmet1 16-11-2013 12:07 PM

Yeni Başladım , Sorularım var :))

öncelikle aranıza katılmaktan çok mutluyum ve bende hayatımda bazı sorunlarımı artık değiştirmeye çalışıcam değiştiricem :) telkinler hakkında bi kaç sorum var kafama takılan cevabını bulamadım forumda o yüzden konu açmak zorunda kaldım , şimdi ben ego+suçluluk bu ikisini 21 gün boyunca dinlicem sadece ikisini dinlicem başka telkin eklemicem , eğer eklemede sorun olmazsa 2 hafta dinledikten sonra başka telkin ekleyebilirmiyim ? bide eski ve yeni ego, suçluluk telkinleri var , sizce eskisimi daha iyi yoksa yenisimi , bence yenisi çünkü eskisinde bi sorun varki yenisi çıkmış ama sizde hangisi daha etkili oldu onu merak ettim, eski ego 10 dakika yeni ego 20 dakika , eski suçluluk 7 dakika yenisi 10 buda telkinlerin dinlenme süresini azaltıcak , kafam burda çok karıştı yoksa eskisinimi dinlesem, birde kulaklıkla dinlicem yastık kılıfının içine koyup , bunu yapmam etkiyi azaltırmı :))

Janer 17-11-2013 03:28 AM

Cevap: Yeni Başladım , Sorularım var :))

Alıntı:

Mehmet1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847825)
öncelikle aranıza katılmaktan çok mutluyum ve bende hayatımda bazı sorunlarımı artık değiştirmeye çalışıcam değiştiricem :) telkinler hakkında bi kaç sorum var kafama takılan cevabını bulamadım forumda o yüzden konu açmak zorunda kaldım , şimdi ben ego+suçluluk bu ikisini 21 gün boyunca dinlicem sadece ikisini dinlicem başka telkin eklemicem , eğer eklemede sorun olmazsa 2 hafta dinledikten sonra başka telkin ekleyebilirmiyim ? bide eski ve yeni ego, suçluluk telkinleri var , sizce eskisimi daha iyi yoksa yenisimi , bence yenisi çünkü eskisinde bi sorun varki yenisi çıkmış ama sizde hangisi daha etkili oldu onu merak ettim, eski ego 10 dakika yeni ego 20 dakika , eski suçluluk 7 dakika yenisi 10 buda telkinlerin dinlenme süresini azaltıcak , kafam burda çok karıştı yoksa eskisinimi dinlesem, birde kulaklıkla dinlicem yastık kılıfının içine koyup , bunu yapmam etkiyi azaltırmı :))

2 haftadan sonra başka telkin ekleyebilirsiniz . yeni telkinlerde hatırladığım kadarıyla tekrarda bir değişiklik vardı . Yenisini dinleyin bence . Kulaklığa gelirsek kılıfın içinden net duyulur mu emin değilim ancak önerilen hoparlörden dinlemeniz . Çünkü her kulaklıkta subliminal desteği olmayabiliyor .

Mehmet1 17-11-2013 11:34 AM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847830)
2 haftadan sonra başka telkin ekleyebilirsiniz . yeni telkinlerde hatırladığım kadarıyla tekrarda bir değişiklik vardı . Yenisini dinleyin bence . Kulaklığa gelirsek kılıfın içinden net duyulur mu emin değilim ancak önerilen hoparlörden dinlemeniz . Çünkü her kulaklıkta subliminal desteği olmayabiliyor .

of bu kötü oldu işte . çünkü haparlörden dinleyemem , evde uyuyanlar rahatsız olur öyle olmaz çünkü , ama sonuçta bu telkinlerde frekansa göre hazırlanmamış yani kulaklık zorunlu değil sanırım , sadece telkinin sesini duysak yeter sonuçta telkinin içindeki sözler gitcek beynimize. benim kafam çok karıştı :(

tuna123 17-11-2013 09:00 PM

bence sorun olmaz kulaklıkla dinlemen , sonuçta binaural telkin değil bunlar , ama sormak lazım tecrübeli birilerini .

delioglan 18-11-2013 12:15 AM

Kulaklık işini görecektir. "tuna123" arkadaşımın da bahsettiği gibi beyin dalgalarına etki edecek bir sistem yok bu telkinlerde. Sadece bazı cihazlarda gürültü önleyici gibi özellikler müziğin altına gömülen telkin sesini filtreleyebilir, onu da deneyerek anlayabiliriz sanırım.

Mehmet1 19-11-2013 08:50 PM

derdim büyük :( gece uyurken taktım kulaklıkları sabah kalktığımda bozulmuştu ve kulaklarımdan çıkmıştı , neyse bi tane yeni kulaklık aldım öbür gün , gece olunca bu sefer kılıfın içine koyayım dedim sabah kalktığımda bi kulaklık bozulmuştu diğer kulaklıktanda cızırtılı bozuk ses geliyodu yani buda bozuldu , ben gece uyurken çok dönüyom bu yüzden kulaklığı ezdim kablolarını sıkıştırdım heralde bozuldu . Dedim o zaman haporlörle dinlicem , evde bi radyo var küçük , onda usb girişi var , takarım sabaha kadar çalar telkin orda , ama takamam çünkü odamda abim var , işin öbür yanı evde millet gelip sorcak , gece gece radyoda değişik müzikler dinliyon ne bunlar filan dicekler , ben bu telkinleri anlatamam onlara şimdi . Nabıyım bi yol gösterin çünkü bu telkinleri dinlemem lazım hayatımda bazı şeyleri değiştirmek istiyorum .

sweeet 19-11-2013 09:31 PM

Kulaklıkları yastığın içine değil yastığın yanına koysan? Ya da biraz daha kaliteli bir kulaklık al bir günde kulaklık mı bozulurmuş? :D

tuna123 20-11-2013 07:03 PM

bende senin gibiyim tepiyorum gece uyurken , biraz fazla tepiniyorum galiba , çünkü sabah kalktığımda kulaklık ayağıma kadar gelmiş oluyo :D ama evde bi oda boşalcak ben o odada yatıcam ve telkinlerimi daha rahat dinliyebilicem , sende dinleme imkanı bulursun inşallah:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM.