Size kendi yaptığım ve sonradan farkına vardığım hatalardan bahsetmek istiyorum:
1- Düzenli dinlememe , 1 gün dinleyemeyince telkinleri dinlemeyi bırakıyordum, sonra aradan zaman geçiyor ve baştan başlıyordum.
Sakın böyle yapmayın hergün dinleyebildiğiniz kadar dinleyin ama sakın pes etmeyin. 1 gün 4 saat mi dinlediniz, önemli değil , devam edin. Bazen böyle aksaklıklar olur pes etmeyin.
2- Etkisini hemen bekleme, en büyük hatalarımdan biriydi, yani hani ilk dinleyilte değişim ! hani filimlerde olurya bir ilham gelir adam bir anda bambaşka biri olur... Öyle değil işte. Bu bir sürectir, şirket kuranlar bilir bir kaç ayın zararını hesap ederler, kar etmeden kaç ay dayanabilecekelrinin hesabını kitabını yapıp şirketi kurarlar. Bizimkide bu hesap olmalı 1-2-3 belkide 6 ay dinleyeceğimizi göz önüne alarak başlamalıyız. Elbette zaman içerisinde değişimler olacak, bazen fark edeceksiniz bazen edemeyeceksiniz.
Çoğu zaman iç konuşmalarınızın bile değiştiğini fark edeceksiniz ama bu öyle 5-10 günde olacak iş değil bence.
3- Yatarken dinleme , akşamları bir türlü dinleyemezdim , nasıl dinleyeceğimi bilemezdim. Kulaklıkları yastık altına koyup müziği açarsanız kafanızı yastığa yaklaştırdığınızda sesi duyacaksınız, bu güzel bir çözüm bence. Telefonuda uçak moduna alın aman radyasyon tehlikeli
Şuan aklıma gelen bunlar, yanlışım varsa düzeltin.
Genel toparlayacak olursam, pes etmeyin , az az olsada hergün dinlemeye gayret edin, 1 gün 2 gün aksasada pes etmeyin, pes etmeyin, pes etmeyin yolunuza devam edin.
Dua edin , olayları akışına bırakın, siz gerekeni yapın .
Herkese iyi akşamlar.
(not: dediklerim ego ve suçluluk başlangıç telkinlerinden ziyade diğer telkinler içindir.)