Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

NASIL DİNLESEM DAHA İYİ?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim NASIL DİNLESEM DAHA İYİ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yaklaşık bir haftadır suçluluk duyguları telkinini dinliyorum.yeni oluşturacağm listeme yine suçluluk duyguları telkinini eklemeyi düşünüyorum.şimdi ego güçlendirici ve kendine güven telkinini dinlemek istiyorum.sırayla bir hafta ego bir hafta kendine güven mi dinliyim yoksa iki telkini birlikte mi dinliyim..ya da başka ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

NASIL DİNLESEM DAHA İYİ?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 02:51 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart NASIL DİNLESEM DAHA İYİ?

yaklaşık bir haftadır suçluluk duyguları telkinini dinliyorum.yeni oluşturacağm listeme yine suçluluk duyguları telkinini eklemeyi düşünüyorum.şimdi ego güçlendirici ve kendine güven telkinini dinlemek istiyorum.sırayla bir hafta ego bir hafta kendine güven mi dinliyim yoksa iki telkini birlikte mi dinliyim..ya da başka bir önerisi olan varsa?ne dersiniz?görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-06-2008, 03:11 AM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: NASIL DİNLESEM DAHA İYİ?

sevgili kısmencim telkinleri tek tek dinlemeyi önermiyoruz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...iz-t590.0.html

tavsiye ettiğimiz şekil;
suçluluk + ego
10-15 gün kadar sonra kendine güven i ekle..
ilk günlerden itibaren ertelemeyi bırak telkinini listene alabilirsin..

suçluluk duygularından özgürleşetikçe pozitif ego ve kendine güven ile açılan boşlukları doldurmakta yarar var..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t5176.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876

sevgiler..
Alt 10-06-2008, 03:37 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen

132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bu ne hız ,sağolun üstadım .ben de bir haftadır sırf ,suçluluk duygularını dinliyodum tüh,bir bilene danışmazsam ,sormazsam böyle olur işte .
mesela listeme suçluluk ve egoyu eklerken sırayla mı ekliyim.bi oranlama yapabilirseniz sevinirim hangisinden kaç tane mesela,sırası.ayrıca ertelemeyi kaç tane ekliyim.biraz abuk oldu ama 44 ,yine de merak ediyorum.
Alt 10-06-2008, 11:46 AM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar kısmencim..

telkinlerin tekrarlanması önemlidir..

ben bu noktada ağırlık eğer bir telkine doğru kaydırılmayacaksa fazla eklemeye gerek olmadığını düşünüyorum..

hepsinden birer tane ekleyerek örneğin suçluluk + ego + ertelemeyi bırak
ortalama 10 saat kadar dinlenilsin..

ama acil ihtiyaç topluluk karşısında konuşma telkini ise listeye ondan 3 tane eklenir böylelikle diğerlerinden daha fazla dinlenmiş olunur..

sevgiler..

Alt 02-07-2008, 11:02 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

merhaba samanic ,benim yeni oluşturacağım telkin listesi konusunda bi sorum olucak .20 günden fazladır suçluluk+erteleme+ego dinliyorum.suçluluk telkininden mi kaynaklı bilmiyorum ama önceden her hatamı kafaya takardım.şimdi de çok umursamaz oldum,yani sorum şu aslında önceden diyelim bi şey yapmam gerekiyo yapmıyodum yine ama aşırı kafama takıp üzülüyodum.şimdi aynı durumda aman boşver yapmadıysam yapmıyım canım isterse yaparım ya da hiç yapmam şeklinde garip bi psikolojiye girdim.acaba suçluluk telkinini fazla mı abarttım?maalesef erteleme telkinini etkisini göremedim.tembellik ruhuma mı işlemiş ne 44 şimdi yeniden liste oluşturucam.nasıl bi liste hazırlıyım kendine güven mi ekliyim öncelikle yoksa başkalarının düşüncelerini önemseme telkinini mi?nası bi liste oluşturayım?yardım edersen çok mutlu olurum .şimdiden teşekkürler
sevgiyle sağlıcakla kal
Alt 07-07-2008, 01:29 AM   #6 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

canım kendine güven ile devam etmen daha yararlı olur diye düşünüyorum..

umursamaz davranışlarının suçluluk telkini ile ilgili olduğunu sanmıyorum tatlım..
aslında bu davranışın eski halinle kıyaslandığında ilerleme olduğunun göstergesi olsada
denge içinde olduğunda huzurla yol almana yardımcı olacaktır..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279

bu gün ertelediğin ya da aman boşver diye nilendirdiğin ve olumlu olduğunu sandığın duyguların
bundan 3 ay ya da 3 hafta sonra karşına suçluluk duygusu olarak çıkacak..

dolayısıyla bu noktada negatif egonun ince bir oyunu ile zayıf halkandan yakalanmış olabilirsin..

elbette ruhuna işlememiş canım benim.. forum içinde gördüğüm kadarıyla aslında zevk aldığın konularda gayet başarılısın ve çok çalışıyorsun..

neden ertelediklerini yapmamak gibi bir alışkanlık edindin acaba..

neden hala tezini hazırlamak için adımlar atmıyorsun..
seni başarıya taşıyacak olan araç hedeflerini gerçekleştirmekten alıkoyan asıl sebep ne ..
amacın senin için gerçekten önemliyse niçin bu konuda gerekli hevese sahip değilsin..

sevgili redflowers keopstan öğrendiklerimiz konusuna bu konuda yapabileceğin güzel bir çalışma ekledi..
dilersen şu seni engelleyen tembellik huyuna ufak bir çalışma yap bakalım.. karşına neler çıkacak..

istersen yapabilecek güce sahip olsduğunu bildiğin halde ısrrala ertelemeye çalışarak kendini mi yoksa bir başkasınımı sabote etmeye çalışıyorsun..

telkinlerden kısa sürede verim alarak güzel haberlerini duymak dileklerimle ..

sevgiler..
Alt 07-07-2008, 01:43 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen

sevgili şaman,anladığım kadarıyla bana sorduğun soruların cevabı kendine güven duygusu geliştirememiş olmakla alakalı ,haklısın sanırım.ben de önüne geçemediğim bi geç kalmışlık duygusu var.herhangi bi işi azıcık bile geciktirsem bu duygu gelip yakama yapışıyo.ve daha sonra üstesinden de gelemiyo ,o işe başlamama engel oluyo.hangi şartta olursa olsun gelip yakama yapışıyo.2 senedir bunu yaşıyorum.ve hayatımındaki herşeye engel oluyo.kafamı toparlamama izin vermiyo.bunun da cevabı kendine güvende mi yatıyo dusun.bu arada dediğin çalışmayı uygulayacağım ,umarım etkisini gösterir
ilgin için çok teşekkür ederim.nasıl bi liste hazırlamamı önerirsin ?
Alt 07-07-2008, 01:57 AM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

suçluluk + ego + kendine güven + sınav heyecanı + ertelemeyi bırak + zinde uyanma .. bu şekilde devam et istersen bakalım neler değişmeye başlayacak..

bu süreçte biraz kendini desteklemende yarar var..

örneğin tezini ele alalım.. yarın tezin için 5 dk ayır..
bir şey yapmana gerek yok.. ama tezine ayırdığın vakit içinde başka hiç bir şey ile de meşgul olmak..düşünmek yok..
onu düşün sadece... olumlu bir şekilde..
ya da boş bir sayfaya sadece tez yaz..
veya google da tez konunu arat linklere tıklamadan da olsa sadece konu başlıklarına bak..

gün içinde bir kaç sefer tezine özel zaman ayır.. ve bunu sevgiyle yap.. 5 dk hevesli ve sevgi dolu olman için güzel bir süre..

sevgiler..
Alt 07-07-2008, 03:47 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen

1 aydır,suçluluk-ego ertelemeyi dinliyorum.kendine güven ağırlıklı bi liste oluştursam nası olur .çok telkin olmaması dha iyi değil mi,etki süresini kısaltmak için?mesela 30 parçalık bi listede 6 ego 3 suçluluk diğerleri de kendine güven olsa daha çabuk etki etmez mi?bu arada tembelim dediysem de 5 dak odaklanamıcak kadar da değil en azından telkinlere başladıktan sonra en konsantrem arttı.ben azmimi kararlılığımı kaybettim sanırım bu yüzden yakınıyorum .kendine güven telkinin fazlasıyla eklemem gerektiğini düşünüyorum.ne dersin,listem için?
Alt 07-07-2008, 03:47 PM   #10 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

kısmencim içsel sesin seni daima en doğru şekilde yönlendirecektir.. super

kendine güven konusuna yoğunlaşmak istiyorsan bu konuda mutlaka çok haklısındır..
listeni bu şekilde oluşur ve dinlemeye başla canım..

5 dk.lık örneği içimizdeki blokajları ortadan kaldırmak için egomuza yaptığımız oyun olarak verdim.. wave

bilinçaltımız oyunsal çalışmalardan çok hoşlanır..

yapmayı istemediğimiz şeylerin temelindeki engellerimizin direkt olarak farkında değilsek bunu mizansel çalışmaalrla değişitirebiliriz..

örneğin hedef spor yaparak selülitlerden kurtulmak olsun..

bunun için bir çok egzersiz vardır..
sayıları bir anda yapmak isteyenin gözünü korkutur..

3 set yapmazsan işe yaramaz şöyle olur böyle olur diye bir sürü uyarı verilir..
içerideki blokaja bahane hazırlanmıştır; zaten en az yarım saat yapmazsam bi işe yaramaz bu hareketler..
şimdi yarım saat vaktim yok.. alışverişe gideyim yaparım.. kitap okumayı bitireyim yaparım.. dur şu maillerime bir bakayım yaparım..
ay bu gün çok yoruldum.. zaten sabah yap diyolardı yarın sabah olsun yaparım..

bu zincirleme ertelemeyi kırmak için; 1 dk .. tek hareket.. üzerinde abiye kıyafet olsa dahi egzersiz yaparsa döngünün gidişini eylemi ile değiştirmiş olur..
üstelik yaptığı hale içinden güldüğü halde eylem gayet inandırıcıdır.. ve bilir ki selülitlerinin geçmesi için bir eylemde bulundu..
yarın bu iki harekete çıkar.. belki üzerinde kot pantolonu vardır ama eylem mekanizması bir kez harekete geçmiştir..
bir hafta sonra keyifli eylemi gerçek bir egzersiz bütününe dönüşür..
inandığı içinde iyileşmeleri başlar..

başlangıç tetikleyici hareket olduğu için sevgiyle .. sıkılmadan yapılması gerekmektedir..
onun için 5dk. dedim..

kendin için en doğru belirleyici eylemleri kendin oluşturacaksın..
yeter ki niyetine sadık kalarak mutlu bir şekilde yap..

sevgiler..

Bookmarks