27-06-2012, 11:56 PM
|
#12 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Son'suz Mutluluk... Çekirdek inanç bulmak, blokajları yok etmek konusunda ki çaresiz kıvranışlarımda yakaladığım dönüm noktalarından bir diğeri ise Ho'oponopono yöntemi oldu. Halen adını yazabilmek için acı çeksem de:D Bu yöntemin epey bir faydasını gördüm, bilenler biliyordur zaten hakkında okuduğum yığınla bilgiyi burada tekrar paylaşıp kimseyi sıkmayacağım tek söylemek istediğim şey YAŞADIĞIMIZ HER ŞEYDEN AMA HER ŞEYDEN BİZİM SORUMLU OLDUĞUMUZ KARŞIMIZA ÇIKIP CANIMIZI SIKAN ŞU BİZE GÖRE GEREKSİZ İNSANLARDAN BİLE! Geçmişimizden taşıdığımız her engel her blokaj her kötü hatıra bunları taşıyan aynı "can sıkan" insanları hayatımıza çekiyor ama ilginç olan kısım şu ki can sıkıcı olan biziz aslında bizi sinir eden her insanda bizim aynamız bunu kabullenmek zor ama yöntemi uygulayınca edinilen huzur ve mucizeler her şeye değer inanın bana ben artık karşılaştığım her can sıkıcı durum için ve gün içinde hissetmeme bile gerek kalmadan durmadan şunları söylüyorum ; LÜTFEN BENİ AFFET,ÖZÜR DİLERİM, SENİ SEVİYORUM, TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH'A YÖNELİP ARINMA İSTEMEK, YENİDEN DOĞMAK GİBİ SEVGİ VE IŞIKLA.... |
| |