Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı?

Uyarılar

Olaylara verilecek tepki sorunsalı

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Olaylara verilecek tepki sorunsalı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyordum daha doğrusu bir sorunum olduğunu düşünüyorum. İnsanlar beni sürekli incitecekmiş , tersleyecekmiş gibi geliyor ve bunları aşırı kafaya takıyorum. Örneğin; 1. minibüste giderken arka koltukta oturan şahıs ayağını benim oturduğum koltuğa doğru abanmış ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

Olaylara verilecek tepki sorunsalı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-09-2012, 01:23 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 9
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kemal90 is an unknown quantity at this point
Standart Olaylara verilecek tepki sorunsalı

Merhaba arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyordum daha doğrusu bir sorunum olduğunu düşünüyorum. İnsanlar beni sürekli incitecekmiş , tersleyecekmiş gibi geliyor ve bunları aşırı kafaya takıyorum. Örneğin;

1. minibüste giderken arka koltukta oturan şahıs ayağını benim oturduğum koltuğa doğru abanmış bir şekilde uzatmış sırtıma basınç uygulanınca rahatsız oluyorum beton etkisi yapıyor genelde bunu yapan kişiler liseli ergen gençler oluyor şimdi arkamı dönsem kardeşim ayağını çeker misin rahatsız oluyorum desem artist artist şeyler söyleyecek veya inat yapacak tamam diyecek ama sonra yine uzatacak olay uzayacak ve dalmam gerekecek gibi düşünüyorum neyse birşey söylemiyim diyorum..

2. Sitenin güvenlikleri bazen radyonun sesini öyle bir açıyorlarki evden duyuluyor gece bi de uyuyamıyorum camı kapatınca duyulmuyor gibi fakat malum havalar sıcak açası geliyor insanın şimdi bugün gittim söyledim güvenliklerden birine yaşlı biri vardı ben müzik dinlemeyi sevmem zaten ben dinlemedim dün başkası vardır herhalde dedi. Mesela yarın yakaladım gece olmuş yüksek sesle dinleyen birini çıkıp yanına inip tartışmam mı gerekiyor kardeşim kapatır mısın diye ya da ertesi gün gidip site yöneticisiyle konuşmam mı gerekiyor ? Ki yaşım 21 olduğundan yönetici takmaz mı acaba diye düşünmüyor değilim.Zamanında bir milli piyango görevlisi yanlış bir uygulama yapmıştı şikayet etmeye zabıtaya gittik bir adam diğerine paslıyor diğeri diğerine neyse onca çabayla 2 tanesini gitmeye ikna ettik gittik milli piyangocunun yanına adam ben yıllardır burdayım valla dedi çalışma izni tarzı birşeyde yokmuş zabıta adamlar siz bunu milli piyango kurumuna şikayet etmeye çalışın biz birşey yapamayız dedi başından savsakladı . 2 saat uğraştığımızla kaldık .

3.ajansta yemek arası verilmiş 40-50 kişi sıraya giriyor mesela ben 15. sıradayım 4. sıradaki böyle apachimsi serseri ergen tipin arkadaşı yanına geliyor direk kanka ayağına sıraya kaynamış oluyor şimdi desen kardeşim geçer misin arkaya diye sorun çıkaracak kesin demesem içimde kalacak ortamda da tekim onlar 4-5 kişi ..

4.Geçen 2 kişi haksız yere artistlik yaptı bana tehdit filan ettiler bu sefer içimde kalmacacak dedim bende altta kalmadım arkamı döndüm tam elimdekileri bıraktım artık kavgaysa kavga filan moduna giricektim ki döndüğüm anda yumruğu yüzüme yedim 2 kişi de saldırdı bana yanımda arkadaşlarım vardı yardım bile etmediler 2siyle 1 boğuşmak zorunda kaldım. Sonuçta hüsran oldu. Bu iyice güvensiz konuma getirdi beni çünkü pek kavga eden bir tip değildim en azından kavgayıda delikanlı gibi teke tek veya "geliyorum " demesini bekliyordum. Güvenimi sarstı bu durum.

5. Geçen bir kafede adamın karısı gelen çayı hiç beğenmemiş benim annemde hiç beğenmemişti bulaşık suyu gibi tadı demişti babam içme o zaman dedi neyse adamlar yediler içtiler sonra karısı dedi o çayın parasını ödemeyeceksin leş gibi çayı getiriyorlar önümüze dedi neyse hesap ödeneceği sırada adam dedi ben bunu ödemiyorum işte garsonlar aman beyfendi filan bu da dedi uzatmayın ödemiyorum gerisinin fiyatını söyleyin bana neyse adam ödemedi çayı. Bu davranış hoşuma gitti ama ben uygulayabilir miyim diye düşünüyorum. Adam biraz iri yarıydı benden kısaydı filan ama daha kalıplıydı bir de asabi bir tipe benziyordu. Bugün de vapurda gidiyoruz ablam çay istedi servis yapan bir personel var tuhafta bir tipi var neyse çağırdım bunu yanıma dedim çayın güzel mi geçen böyle getirdiler çamur gibi çayı dedi güzeldir bla bla anlattı biraz neyse fiyatı ne kadar dedim 1 lira dedi 3 tane aldım. Sonra inerken kantinin oradan geçiyorum baktım çayın fiyatı 75 kuruşmuş hani fiyat değil problem ama adam keriz yerine koyuyor insanı çayı veren adamı gördüm ablama dönüp dedim söyliyimi şu adama fazla verdiğimiz parayı geri istiyim bir yandanda ya artistlik yaparsa geçen kavgada yediğim sopayıda unutmadım filan neyse haram olsun dedim içimden çıktım.

Anlatıcaklarım böyle arkadaşlar babam böyle durumlarda hep alttan alma sorun çıkarmama taraftarı aslında bu verdiğim örneklerde bekçi durumunda hiç umursamaz karışma camı kapat yat der , çayı beğenmeme durumunda içme o zaman der ama parayı öder , en son verdiğim fiyatla kazıklamaya çalışan adamda ne olacak 25 kuruşla ölmezsin ya der, o çıkan kavga durumunda hep alttan al ne olacak gerekirse özür bile dileyeceksin devir böyle bir bıçağı soktu mu öldürüyorlar direk adamı diyor, milli piyango görevlisi olayını anlatsam size mi düştü ne karışıyorsun der. Haklı olduğu taraflar tabi var ama böyle her olaya gözünü kapatmak eziklik gibi geliyor bana ,bence tepkimizi bir şekilde koymalıyız ama neden bende sürekli olayın arkasının tartışmaya yada kavgaya gideceği benim üzüleceğim kafaya takacağım izlenimi geliyor bu düşünceler sürekli kafasında dolaşınca insanın sinir stres yaratıyor.Hı savunma sanatlarından birini öğrenmeyi düşündüm kendimi sözel olarak ifade etmeye çalışıp karşı taraf kaba kuvvet kullanırsa diye fakat bu benim kafamdaki düşüncelere ne denli engel olacak ? bu konuda kafamda sorular var. Böyle durumlarda nasıl tepkiler vermek en doğrusudur ? Ben bu düşüncelerimi nasıl düzeltebilirim ? İlerde Allah nasip ederse aile babası olacağım gelir herifin biri yanımda eşimle artist artist konuşur yada benzer durumlar gelirse çıldırırmışım gibi geliyor. Ne yapmalı ??

Dip Not: ufak birşey daha sormak istiyorum bazı ortamlarda iyi davranmama rağmen kıskançlıktan mı bilemiyorum aşırı soğuk davranan , sanki yürü git dermiş gibi bakan insanlarla karşılaşıyorum bunlarla bazen aynı ortamda yer almak zorunda kalıyorum nasıl bir tutumum olmalı ? Genelde insanlar tarafından sevilen insanlara iyi davranan davranmaya çalışan bir insanımdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kemal90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2012, 02:36 AM   #2 (permalink)
Çevirmen
 
yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 207
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Olaylara verilecek tepki sorunsalı

anladığım kadarıyla ne ezen ne de ezilen olmak istiyorsun.. başkalarına evet derken kendine hayır demek istemiyorsun..bu çelişkili durumları ben de çok yaşadım ama artık kafamda hiç şüphe yok, insan ilişkileri konusunda başarılı olabilmek için yüksek özsaygı sahibi olmak şart...Yüksek özsaygı, başkalarını kendinden üstün ya da aşağı görmek değildir...
Bu sorunları çözebilmen için öncelikle kendini tanıman, kendi duygularının sorumluluğunu üstlenmek gerekiyor. Bunları yapabildiğinde zaten herşeyin çok kolay olduğunu keşfedeceksin..
Bunun için sana 2 kitap tavsiye edebilirim:
1- Özsaygı - Saim Koç & Nil Gün
2- İletişimde Ustalaşmak - Saim Koç
Öncelikle Özsaygı kitabını okuyup sonra diğerine geçersen ne anlatmak istediğimi gayet iyi anlayacak, sorunlarının çözüm yollarını bulacaksın, hele kitaptan öğrendiğin bilgileri (benim gibi) hayatına geçirebilirsen ilişkiler konusunda hiçbir sorunun kalmayacağını söyleyebilirim.. Kolay gelsin..

Bir de benim de okumak isteyip de bir türlü fırsat bulup okuyamadığım ama çok tavsiye edilen bir kitap daha var, sanırım bu kitabın da faydası olabilir... Çünkü anlattığın tüm durumlar "kişisel algılama" ile ilgili sonuçta..

Kitabın İsmi: Kişisel Algılama - Yazarı: Elayne Savage

Kitabın Tanıtım Yazısı:
"Herkes üzerinize mi geliyor? Herkes sizden nefret mi ediyor? Başınıza gelen tüm kötü şeyleri çevrenizdekiler özellikle mi planlıyor? Duygularınız çok inciniyor değil mi? Peki bunları kendiniz yaratmış olabilir misiniz? HERKES'in HEP böyle davrandığını düşünmek sizin kişisel algıladığınızı gösterir. Kişisel algılamayı, bir yaşam biçimi olarak seçmek çocukluğunuza dayanan reddedilme deneyimlerine karşı bir tepkidir. "Reddedilme korkusu" insanın kendini değerli hissetmesine engel olur ve ilişkilerini çıkmaza sürükler. Bu kitap, geçmişte yaşanan olumsuz deneyimlerin farkına varmak ve etkilerinden kurtulmak için altın bir anahtar. Artık "Kişisel Algılamayın!" Siz değerlisiniz!"
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2012, 12:41 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 9
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kemal90 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Olaylara verilecek tepki sorunsalı

Teşekkür ederim. Kişisel Algılama veya özsaygı kitaplarından birini alıp okuycam. Fakat bu kitapları okuyup sindirmemin ötesinde şuanı kapsayan kısa vadede ufak tiyolar versen hiç fena olmaz. Veya başına gelen farklı tarz çözümlemelerde bulunanlarında görüşlerini duymak isterim.
kemal90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2012, 01:02 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
çekim yasası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 65
Tesekkür: 168
47 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çekim yasası is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Olaylara verilecek tepki sorunsalı

Kişisel algılama kitapını okudum, çok güzel bir kitap işinize yarayacağına çok eminim...
çekim yasası isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2012, 01:11 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 214
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Olaylara verilecek tepki sorunsalı

olayları sonucuna göre yorumlama , direk istediğin şekilde cevap ver . yoksa çok hakkın yenir .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Olaylara verilecek tepki sorunsalı

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Olaylara verilecek tepki sorunsalı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyordum daha doğrusu bir sorunum olduğunu düşünüyorum. İnsanlar beni sürekli incitecekmiş , tersleyecekmiş gibi geliyor ve bunları aşırı kafaya takıyorum. Örneğin; 1. minibüste giderken arka koltukta oturan şahıs ayağını benim oturduğum koltuğa doğru abanmış ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.