![]() |
Yabancı sitelerde durum farklı Arkadaşlar merhabalar öncelikle; Ben az önce bir yabancı siteye daha rastladım sublimanal mp3 sitesiydi.Oradada mp3leri kulaklık vasıtasıyla dinlemeyi öneriyolar daha önce girdiğim sitelerdede.Şimdi ben buradan aldığım bilgiye göre kulaklıkla dinlemedim sürekli bilgisayar hopörlerinden dinledim.Ayrıca telefonla dinlemeyide önerilmediğini gördüm burada ben uçak moduna alıp öyle dinliyorum yatarken ve sesleri bile duyuyorum yani bir problem yok isteyenleriniz dinleyebilir öyle :) Konumuzdan gidicek olursam ben şunu sormak istiyorum mp3leri kulaklık ile dinlersek daha mı faydası olur? yoksa bilgisayar hopörlerinden dinlemekle kulaklıktan dinlemek aynımıdır... Birde bilenlerinize şunu sormak istiyorum ben ücretli telkin almak istiyorum ve 3 ücretli telkin alınınca 1 tanesi bedavaya geliyormuş o bir tanesinin hangi telkin olacağını ben nasıl seçeceğim? Şimdiden teşekkürler verelicek cevaplar için. |
Cevap: Yabancı sitelerde durum farklı güncelleme ++++++++ |
Cevap: Yabancı sitelerde durum farklı Girdiğiniz yabancı subliminal mp3 sitesi telkinlerde suni frekans kullanıyor olabilir. Eğer durum böyleyse bu frekansların kulaklık ile dinlenilmesi gerekiyor çünkü sağ kulağa ayrı sol kulağa ayrı bir frekans yollanıp ortada bir frekans elde ediyorlar. Fakat atakan beyin mp3'lerinde böyle bir durum söz konusu değil ritimler tamamen doğal telefon kulaklık farketmiyor.. |
Cevap: Yabancı sitelerde durum farklı Kesinlikle telkinlerin hazırlanış metoduyla ilgili bir durum. Binaural frekanslarla hazırlanan telkinler kulaklıkla dinlenmeli diye öneriliyor ama bu forumdaki telkinleri istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz. |
Cevap: Yabancı sitelerde durum farklı Teşekkür ederim cevaplar için :) bende öyle düşündüm fakat sormakta fayda var diye konu açayım dedim.. Sevgiyle kalın :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:00 PM. |