02-01-2015, 01:24 PM
|
#5 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevdiğim var ama yapamıyorum Alıntı: tuna123 Nickli Üyeden Alıntı
kendimi güvende yada suçsuz hissetme durumu değil bende tam tarif edemiyorum içimdekileri. Mesela ben hiç annemden şefkat sevgi ilgi görmedim küçüklüğümden beri ve bu duygulara okadar hasretim okadar açım ki anlatamam. şuan içimden geçen diyorum ki keşke o gelse yanımda olsa sadece biraz şefkat biraz sevgi gösterse yine yeter bana ama ben hiç anlamadığım bi şekilde her şey yolundayken sevgilimden ayrılıyorum. | Duygularını tespit ederek işe başlayabilirsin. Belki de sadece bağımlılık seninki, aslında istediğin o değil. Bunu anlamanın kolay bir yolunu biliyorum. Ona mektuplar yaz. Bunu ona göndermeyeceksin. Ama mütemadiyen yaz. Ona duygularını ifade et. Sende ki duygular sanki balondaki minik bir delik gibi yavaş yavaş sönecek. Yavaş yavaş gerçekle bağ kuracaksın. Yavaş yavaş ayakların yere basacak. Bunu denedim biliyorum. Onlarca mektup yazdım ama sonrasında sadece salt sevgi kaldı içimde, hem yokluğuna dayanabildiğim hem de hayatın içinde seçimlerimle var olabildiğim bir süreç başladı bende :)
Hem seviyorum ama hem de nefes alabiliyorum. Bunu çok kişi başaramaz. Pek çok insan sevdiği yanında değilse yaşayamaz, hayatı ıskalar. Oysa hayat salt o kişi değildir. Hayat senin varlığındır. Sana ait ve dair her şeydir. Kendi varlığındır hayat.
Sevgimle |
| |