| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Telkinler bağımlılıkHayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Telkinler bağımlılık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkinler bağımlılık yapıyor değil mi ? :D daha önce sormuştum bir zararı var mı diye tabiki herşeyin bi zararı vardı belki adminler yöneticiler bunu açıklamak istemiyor belki bu konuyuda kaldırırlar ama forumdaki çoğu kullanıcının sorunu eminim şudur '' ilk zamanlarda ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi Telkinler bağımlılık
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
27-02-2016, 11:17 PM | #9 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Nov 2015
Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinler bağımlılık Bence durum boyle.bir adam depresyona duser bisey olur ve özgüveni mahv olur.bunun sebebi nedir? O gundelik aldigi subliminal mesajlar yüzünden böyle oldu.eger beyin bir seye bagimlilik yapiyorsa ozaman adamin beyni bi zamandan sonra bu subliminalari almaz ve özgüveni yeniden yaranmaya baslar.telkinlerde de durum boyle.eger telkinleri dinliyor bi zamandan sonra ilerleme yoksa demek sorun sizde.videodaki adam cenk hoca ve vücut gelistirmeci.o telkinleriden digil aldigi kafeinin bagimlilik yapdigini soyluyor |
Offline |
28-02-2016, 09:55 AM | #10 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Jan 2014
Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinler bağımlılık Telkinleri 2 yıl kadar öncee dinlemeye başladım. 5-6 ay kadar bi süre dinleyip bıraktım, sonra tekrar başladım,sonra tekrar bıraktım. Şuan da bile dinlemiyorum ve bu bıraktığım süre içerisinde hiçbir şekilde bağımlı olduğumu hissettim. Ha dinlemişim ha dinlememişim bıraktığım anda büyük bi eksiklik duymuyorum. Bence bırakıldığı anlarda eksiklik duyulan şey kendinii iyi hissetme hali. İnsan bağımlılık duyuyorsa-ki buna inanmıyorum- o iyi hissetme haline bağımlılık duyuyor. Telkinleri dinlediğimiz süre içinde bilinçaltımıza bi sürü mesaj gidiyor ve olumsuzluklar temizlenmeye çalışıyor. Bırakıldığı anda da kişi bu olumlu mesajların gereksinimini hissediyor bence. |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Telkinler bağımlılık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkinler bağımlılık yapıyor değil mi ? :D daha önce sormuştum bir zararı var mı diye tabiki herşeyin bi zararı vardı belki adminler yöneticiler bunu açıklamak istemiyor belki bu konuyuda kaldırırlar ama forumdaki çoğu kullanıcının sorunu eminim şudur '' ilk zamanlarda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi