![]() |
Herkes baksın, kaç tur dinleyecez telkinleri Sorum şu telkinlerin kaç saat dinlediğimiz değil, kaç tur dinlediğimiz önemli olduğuna göre hangi telkin en az kaç tur dinlenmeli ki sonuç alalım. Ben ego güçlendirici de ilk etkiyi 200 turdan sonra, sigara bırakmada ise 100 turdan sonra görmüştüm mesela Buna göre cevap verirseniz sevirseniz sevinirim.Diğer telkinlerde kaç turda sonuç aldınız, tam olarak kaç tur sonra telkini bıraktınız gibi. |
Cevap: Herkes baksın, kaç tur dinleyecez telkinleri zor be cnmm burda herkess turlara mı bakacak?ben bakmıom mesela dınlıom duruom:)y789 |
Cevap: Herkes baksın, kaç tur dinleyecez telkinleri Alıntı:
|
Cevap: Herkes baksın, kaç tur dinleyecez telkinleri bak yawww....ne gazı beyaww..uğraşma benle.....hadııı dınle bakalım bak daha 12123432 tur kaldı... ee şunun şurasında azı gıtmış çoğu kalmış:)y789 |
|
Cevap: Herkes baksın, kaç tur dinleyecez telkinleri kaç tur olduğunu saymaya kalkarsak bilincimiz sürekli onu takip eder. fakat forumda bir yerde çok da dikkat etmeden arkada çalan bir telkinin daha etkili olduğunu okumuştum. ben öyle yapıyorum. oturuyorum bilgisayarın başına, açıyorum telkinleri, işlerimle uğraşıyorum. o, çalıp duruyor. |
Cevap: Herkes baksın, kaç tur dinleyecez telkinleri telkinlerin gerekli etkiyi göstermesi için tur olarak değil süre olarak dinlememiz gerekiyor...music45 ortalama 70- 80 saat dinlememiz yeterli...tabi bu yeterlilik kişiden kişiye değişiyor...rt67 bazı kişilerde 3-4 günde etkisini gösterirken bazı kişilerdede bir hafta on günü bulabiliyor... yeterli açıklama için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz...super sevgiler...actionsmile Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Alıntı:
Biraz acemi muamelesi yapmışsınız bana y789hatırı sayılacak süredir buralardayım bilginize. Bunları biliyorum fakat merak ettiğim konuyu tam anlatamadım herhalde ben tahminen kaç turda sonuca ulaşılmıştır onu merak ediyorum o yüzden açtım konuyu |
|
Çok mu zor soru sorduk Alıntı:
Bu sözümde genele "Yaww kardişim çok mu zor soru sorduk bi cewap çıkmadı. Acep çoktan seçmeli şeklinde mi sorsak cevap bulunur mu?y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 PM. |