Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   değişen bir şey yok... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/622771-degisen-bir-sey-yok.html)

beyazhuzun 08-06-2013 01:57 PM

Cevap: değişen bir şey yok...

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843062)
o zaman yaz yak tekniğini uygula. Tüm bu düşüncelerini yaz ve bu düşüncelerinden özgürleşmek niyetiyle yak. Defalarca yap. Faydasını göreceksin. Yada evde yalnız olduğun bir anda karşına al o kişiyi hayalen ağzına geleni söyle yada yastıkları yumrukla içindeki öfke seni orada tutuyor bana göre.

ışık abla dediklerini okumuştum bir yerlerde belki de inanarak yapmadığım için bir işe yaramadı. ama tespitinde haklısın. çok öfkeliyim bu durumdan kurtulamıyorum. deniyorum ama öfkeliyim affedemiyorum.

Işıklı yol 08-06-2013 01:58 PM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843068)
ayrılmam mümkün değil şimdilik ayrıldığımda burdan belki biraz daha iyi olabilirim. uzaklaşmak sorunlarımı çözer mi bilmiyorum çünkü dönüşüm yine burası ve görmek istemediğim.

o sana kendini nasıl hissettiriyor bunu bulmalısın. O sende ki hangi duyguyu harekete geçiriyor. O duygu aslında seni mutsuz eden o kişi değil. Kişilerle değil problemimiz asıl konu bizde ki hangi duygunun karşılığı o. O duygundan özgürleştiğinde o kişi senin için sıradan biri haline gelecektir.

beyazhuzun 08-06-2013 06:41 PM

bana nasıl hissettiriyor neden kopamıyorum bilmiyorum ama iş yerinde hiç birşey yokmuş gibi samimi davranmasından sohbet etmeye çalışmasından nefret ediyorum. gitmek istiyosan hiç bir şekilde konuşmaman gerekir bence ve bunu yapmıyor.

Işıklı yol 08-06-2013 06:46 PM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843103)
bana nasıl hissettiriyor neden kopamıyorum bilmiyorum ama iş yerinde hiç birşey yokmuş gibi samimi davranmasından sohbet etmeye çalışmasından nefret ediyorum. gitmek istiyosan hiç bir şekilde konuşmaman gerekir bence ve bunu yapmıyor.

böyle yaptığında kendini nasıl hissediyorsun mesela değersiz mi aşağılanmış mı yani içinde öfke sadece perdedir. Biraz daha derine inebilmen gerekiyor duygularını tespit etmek için. seninle oynadığını mı düşünüyorsun yoksa yalancı olduğunu mu onun? Sence amacı ne?

beyazhuzun 08-06-2013 06:55 PM

yani bak seninle normal olabiliyorum şeklindeki tavrı seni umursamıyorum sen değersizsin önemsizsin gibi hissettiyor olabilir:(

beyazhuzun 08-06-2013 06:56 PM

ve benimle oynuyor sanki kopmamam için

Işıklı yol 08-06-2013 07:00 PM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843105)
yani bak seninle normal olabiliyorum şeklindeki tavrı seni umursamıyorum sen değersizsin önemsizsin gibi hissettiyor olabilir:(

işte asıl değiştirmen gereken duygu bu. Onunla savaşacağına enerjini bir gölgeye harcayacağına asıl düşmanınla yüzleş onunla savaş. Senin düşmanın değersizlik duygusu. Mutlaka buda erken dönemde aldığın belki ailen tarafından kodlanan yada onlardan sana geçen bir duygu olabilir. Yani bazı anne babalar başkalarının yanında ezik dururlar bunu çocuklarda öğrenirler.

beyazhuzun 08-06-2013 07:04 PM

dışarıdan çok güçlü bir insan gibi görünüyorum ama öyle değil. ailem daha doğrusu babam baskıcı bir insandı bu güvensizlik değersizlik durumum bundan kaynaklı olabilir.

Işıklı yol 08-06-2013 07:04 PM

Şöyle bir çalışma öneririm.
10- 15 defa
ben değersizim de
aynı sayıda bu defada
kim değersiz? de
bu arada vücudunda ki tepkileri gözlemle hiç bir şey olmasa bir rahatlama hissi olur.
Sonra yine 10- 15 defa
O değersiz. de
en sonda kendi ismini söyleyerek
Küçük ..... değersiz
diyeceksin genelde bu çekirdek inanca ulaşmak için yapılan bir çalışmadır ve ilk nerede edindinse bu duyguyu oraya götürür. Yani suyun kaynağını bulur tıkalı yerleri açarsın ondan sonra düzelir herşey bunu pek çok duygu için yapabilirsin.

Işıklı yol 08-06-2013 07:06 PM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843108)
dışarıdan çok güçlü bir insan gibi görünüyorum ama öyle değil. ailem daha doğrusu babam baskıcı bir insandı bu güvensizlik değersizlik durumum bundan kaynaklı olabilir.

işte onunda bu tutumu sana eskiden yaşadığın tüm o kötü anıları çağrıştırıyor ve ona öfke duyuyorsun. Bu duygundan özgürleştiğinde artık o insan ya hayatından çıkar yada sana karşı tavrı değişir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM.