![]() |
Cevap: değişen bir şey yok... Alıntı:
|
|
Cevap: değişen bir şey yok... bana nasıl hissettiriyor neden kopamıyorum bilmiyorum ama iş yerinde hiç birşey yokmuş gibi samimi davranmasından sohbet etmeye çalışmasından nefret ediyorum. gitmek istiyosan hiç bir şekilde konuşmaman gerekir bence ve bunu yapmıyor. |
|
Cevap: değişen bir şey yok... yani bak seninle normal olabiliyorum şeklindeki tavrı seni umursamıyorum sen değersizsin önemsizsin gibi hissettiyor olabilir:( |
Cevap: değişen bir şey yok... ve benimle oynuyor sanki kopmamam için |
|
Cevap: değişen bir şey yok... dışarıdan çok güçlü bir insan gibi görünüyorum ama öyle değil. ailem daha doğrusu babam baskıcı bir insandı bu güvensizlik değersizlik durumum bundan kaynaklı olabilir. |
Cevap: değişen bir şey yok... Şöyle bir çalışma öneririm. 10- 15 defa ben değersizim de aynı sayıda bu defada kim değersiz? de bu arada vücudunda ki tepkileri gözlemle hiç bir şey olmasa bir rahatlama hissi olur. Sonra yine 10- 15 defa O değersiz. de en sonda kendi ismini söyleyerek Küçük ..... değersiz diyeceksin genelde bu çekirdek inanca ulaşmak için yapılan bir çalışmadır ve ilk nerede edindinse bu duyguyu oraya götürür. Yani suyun kaynağını bulur tıkalı yerleri açarsın ondan sonra düzelir herşey bunu pek çok duygu için yapabilirsin. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM. |