| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bizden seçmeler ;)Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video bizden seçmeler ;) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mademki benli hayat sana kafes kadar dar Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar Hadi git benden sana dileğince izin Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 69
39 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Mademki benli hayat sana kafes kadar dar Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar Hadi git benden sana dileğince izin Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın ![]() Oysa ki hep yedekte hep elde var saymıştın Hadi git ne bir adres ne bir hatıra bırak Zannetme ki pişmanlık mutluluk kadar ırak Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git Ne vedaya gerek var ne de mektuba hacet Git de Allah aşkına bir selama muhtac et Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git Kopsun nerden inceyse artık bu bağ bu düğüm Her gece daha berbat daha vahim gördüğüm Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum Sırf sana üzülüyor sırf sana acıyorum Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Tekirdağ
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Sertap Erener - Sessiz Gemi artık demir almak günü gelmişse zamandan mechule giden bir gemi kalkar bu limandan hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol sallanmaz o kalkıştan ne mendil nede bi kol bir çok giden memnunki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferinden bir çok giden memnunki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferinden ne çare gönüller ne giden son gemidir bu hicranlı hayatın ne de son matemidir bu dünyada sevilmiş ne de seven nafile bekler bilmezki giden sevgililr dönmeyecekler bir çok giden memnunki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferinden bir çok giden memnunki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferinden. . .
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() BARIŞ AKARSU - BENİM HALA UMUDUM VAR Benim hala umudum var İsyan etsemde istediğim kadar İnat etsem bile Bırakmazlar sahibim var... Benim hala umudum var Seviyorlar bazen soruyorlar Hayran hayran seyret İster katıl, ister vazgeç... Güzel günler, bizi bekler Eyvallah dersin olur biter Güzel günler, bizi bekler Eyvallah dersin geçer gider... Boyun bükük önünde Ağlasam sessizce Şu garip gönlüm af olur mu... Bu fırtına durulur mu Benden adam olur mu Korkarım aşka zararım dokunur mu...
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() SABAHIN AKŞAMI Sabahlarda bekler akşamı Tıpkı seni beklediğim gibi Taki güneş inine çekilirse Sabahın akşamı gelir o zaman Bazı sabahlar sevdalıdır akşama Yüreklere bir çiğ tanesi düşer Çok yorgun olur bazen sabahlar Gönüller o akşamda kendinden geçer. Bitiyor yine bir sabahın akşamı Gözlerimde son buluyor hayaller Şafak canlanıyor şahlanırcasına Bir ben kaldım birde sen akşamın sabahına… YAZAN: CANER KAYA (YANİ BEN RenaC) YORUMLARINIZI BEKLİYORUM |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() (255, 0, 255)"]ÇIKARTACAKSIN - SERDAR ORTAÇ[/COLOR] Aşk ayrılıktan, yaştan ibaret. Gel vakit varken kalpten firar et. Yaşadığın her şey yalanmış farzet. Gücün yeterse dayan. Çocuksu bir duygu Çocuksu bir tat. Sende oyalandım kadere inat. Kalp dilediğince yorulmuş farzet, Gücün yeterse dayan... Sustukça sözlerimi dinletemedim. Hayatta bir tek sana hükmedemedim. Nasıl bir kalbin var ki anlamıyorsun Kimin aşkını kimden yasaklıyorsun? Çıkartacaksın beni içinden Yanarsa yansın, kopsun yerinden Gittin vefasız, bittim sanıyorsun Kimin yüreğinden kimi kovuyorsun?
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() İZMİRLİ TAYLAN - KAYNANA sevenleri sevdiğine vermediler vermediler, güzel yüzlüm şirin sözlüm çok gördüler çok gördüler. onsuz geçmez bugünlerim,bugünlerim, bugünlerim, kızım gönlüm seni arıyor, seni istiyor, seni arıyor. ![]() ![]() ![]() abe kaynana ne yaptın bize ne yaptın bize ne yaptın bize, biz birbirimizi çok sevdik, kaçıyoz bize, kaçıyoz yarimle. sevenleri sevdiğine vermediler vermediler, güzel yüzlüm şirin sözlüm çok gördüler çok gördüler. ![]() ![]() ![]() onsuz geçmez bugünlerim,bugünlerim, bugünlerim, kızım gönlüm seni arıyor, seni istiyor, anan vermiyor. ![]() ![]() ![]() abe kaynana ne yaptın bize ne yaptın bize ne yaptın bize, biz birbirimizi çok sevdik, kaçıyoz bize, kaçıyoz yarimle. abe kaynana ne yaptın bize ne yaptın bize ne yaptın bize, biz birbirimizi çok sevdik, kaçıyoz bize, kaçıyoz yarimle. ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video bizden seçmeler ;) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mademki benli hayat sana kafes kadar dar Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar Hadi git benden sana dileğince izin Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi