| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video Defne Joy Foster hayatını kaybetti... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Defne Joy Foster dün gece bir arkadaşının evinde gece saat 3 sularında ölü bulundu. Ölüm nedeni hakkında daha kesin bir açıklama yapılmazken Solunum yetmezliği ve Kalp Krizi sonucu öldüğü sanılıyor. Konuyla ilgili pek çok haber medyada söylenti halinde dolanırken işin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Defne Joy Foster dün gece bir arkadaşının evinde gece saat 3 sularında ölü bulundu. Ölüm nedeni hakkında daha kesin bir açıklama yapılmazken Solunum yetmezliği ve Kalp Krizi sonucu öldüğü sanılıyor. Konuyla ilgili pek çok haber medyada söylenti halinde dolanırken işin aslı yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak. Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, buradaki incelemeleri sürüyor. Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve geldiği öğrenildi. Alıntıdır Zamansız ölümlerden biri daha arkadaşlar.İnsan inanamıyor.Çok çok üzgünüm.Allah ailesine,sevenlerine sabır versin.Hayat dolu bir insandı.Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.Ben bu sabah tekrar anladım ki hayat pamuk ipliğine bağlı ölümün ne zaman geleceği belli değil.Sevdiklerinize onları sevdiğinizi söylemeyi ihmal etmeyin ve ertelemeyin...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: ankara
Tesekkür: 3
16 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şok oldum haberi duyunca en üzücü yanıda 3 yaşında bir bebeği olması allahım yardım etsin ona. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Allah ailesine sabır versin. mekan ı cennet olsun.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 3 yaşındaki o minicik bebek, sevgi kaynağını kaybetti. En çok onun başı sağolsun.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya sabah sabah kötü etti beni de bu haber ama oluyor işte herşey bizler için.Allah tan rahmet diliyorum.kalan ömrünü bebeğine versin Allah.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 43
90 Mesajinıza toplam 404 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sabah haberleri okurken gördüm şok oldum çok genç ve küçücücük bir çocuğu var allah yakınlarına sabır versin ölüm ne kadar bir varmış birde yokmuş.... |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın... Haberi aldığımdan beri kendimde değilim, şaka yapmış olmasını umuyorum bizlere.
__________________ http://blog.milliyet.com.tr/kosulsuzyasam |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yeni öğrendim. Hala inanamıyorum. Allah rahmet eylesin. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Guest Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evet Allah rahmet eylesin, her seferinde farkediyorum ki, hayata sıkı sıkıya bağlı insanların kaybı bizi çok daha yaralıyor, Allah taksiratını affetsin... |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: bursa
Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() genc insanların ölümü beni gercekten cok etkiliyo ya gercekten cok üzücü allah yakınlarına sabır versin |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video Defne Joy Foster hayatını kaybetti... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Defne Joy Foster dün gece bir arkadaşının evinde gece saat 3 sularında ölü bulundu. Ölüm nedeni hakkında daha kesin bir açıklama yapılmazken Solunum yetmezliği ve Kalp Krizi sonucu öldüğü sanılıyor. Konuyla ilgili pek çok haber medyada söylenti halinde dolanırken işin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi