Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/)
-   -   Şifa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/371605-sifa.html)

gökçe y. 07-05-2009 12:58 PM

Şifa
 
Eğer şifaya ihtiyacı olan birisi iseniz, öncelikle iyileşeceğinize inanmalı ve bunun hakkında olumsuz bir düşünce içinde olmamalısınız. Olumsuz var sayımlarda bulunmamalısınız. Kısaca şifanın gerçekleşmesini engelleyecek, bloke edecek tutum ve davranışta bulunmamalısınız. Şifanın gelip sizi iyi ettiğini ve iyileştiğinizi düşlerseniz, sonra gerçekten sağlığınız düzelmiş gibi bir duygu içine girerseniz, kendi kendinize şifa vermiş, ya da en azından iyileşme süresini hızlandırmış olursunuz.

Eğer dua yoluyla şifa bulmak isterseniz, istek değil, şükür duası etmelisiniz.

Aslında en iyi şifacı hastanın kendisi olabilir. Bunun için kendi içine yönelip, iyileşmeye niyet etmeli ve iyileşmiş gibi şükür duası etmelidir. Ve iyileşeceğine gönülden inanmalıdır.

unutmayın püf noktası daima olumlu düşünmektir.

Şifaya muhtaç kişi bir yakınınız ise ve kendi kararını veremez durumda ise o kisiye, onu sevenler el ele tutuşup iyileştiğini düşlemeli. Eğer bilinç altı bu enerjiyi kabul ederse hasta olan kisi düzelmeye başlar. Önemli olan niyet ve olumlu düşünmedir.

Eğer şifa için yardım istiyor ama buna inanmıyorsanız, şifa enerjisi auranızdan geri yansır.
ALINTIDIR...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.