Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/)
-   -   EN BÜYÜK KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/373203-en-buyuk-kisisel-gelisim-kitabi.html)

gicik 12-08-2010 06:52 PM

Cevap: EN BÜYÜK KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI

paylaşım için çok tşk...!

caner9444 15-07-2011 03:20 PM

süpersin ya

zümrütü anka zen 15-07-2011 03:47 PM

Âl-i İmrân 139:Yaşadığın zorluklar karşısında kendini bırakma ve üzülme; hedefe ulaşmak inancını ve azmini korumayı, duygularına hakim olmayı gerektirir.

Necm 3:İnanma duygunu diri tut.

Nisa 58:Karar verirken, vicdanının sesini duymazlıktan gelme

papatya75 15-07-2011 04:21 PM

Vakıa 83-87:Ölümden korkmak yerine, ölüm gerçeğiyle yüzleş.

çok önemli bir madde. herkesin deneyimlemesi gereken bir madde.

ben deneyimledim.artık hayatın görünen yüzünü fazla ciddiye almıyorum.

selda02 16-07-2011 11:27 AM

956kçok teşekkürler

tuna6 23-07-2011 09:18 AM

evet.çok büyük gerçekten.paylaşımın için teşekkürler.emeğine sağlık.sağlıcakla,,

tuna6 23-07-2011 09:20 AM

papatya selam.ben deneyimledim demişsin.hangi anlamda açarmısın.merak ettim.ne tarz bi deneyimdi dinlemek isterim.paylaşmak istersen tabi...

papatya75 23-07-2011 10:26 AM

günaydın. evet ben deneyimledim.
özelden yazmaya çalışmıştım. yani kimse kimsenin ne yaşadığını bilmediği gibi anlamaya da çalışmıyor. bu yüzden.
bir süredir devam eden bi sorunum var. üstesinden gelmeye çalışıyorum. ama bi gece çok üzgündüm.yorulmuştum. çok ağladım. namazımı kıldım ve tüm kalbimle ölmek için yatağıma girdim. düşündüğüm sadece iki şey vardı.uykulu haldeydim ama dalmamıştım.
bi yerdeyim. koca bir boşluk.loş ışık.net görünmüyor. hiçbirşey yok ama kalabalık. bana yakın birileri var. bana küçük bir şişe verdiler. hani kahverengi şurup şişesi olur ya. aynısı. aldım biraz içtim kalanını yüzüme döktüm. sonra yatırdılar beni.sağ ve sol tarafımda iki kişi konuşuyorlar ama anlaşılmıyor. anlayabildiğim tek kelime felç. biraz borcum vardı borcum nolucak dedim. iki çocuğum var onlar nolucak dedim. sonra baş ucumda biri belirdi diğerleri kayboldu. O daha büyük. baş ucumdan hafif eğilmiş bana bakıyor. ben de ona bakarken yüzüme bir damla düştü. zaten net görünmüyordu kısa bi süre hiç birşey göremedim. sonra kendimi O nun kucağında buldum. hani yetişkin birinin kucağında iki üç yaşında bir çocuk nasıl görünüyorsa öyle görünüyorduk.

busesu 23-07-2011 12:07 PM

özür dilerim papatya dikkatimden kaçmış ama olsun her halükarda iyi :)

papatya75 23-07-2011 12:22 PM

rica ederim.önemli değil.
düşünce halinin dereceleri - frekansları varmış. Alfa - Beta - Gama - Delta - Teta .
ben de sonra öğrendim. iyi bir örnek buldum.keyifli okumalar..

Hızır olduğunu söylerim

Ramazan... Cuma günü... Cuma vakti... Cami... Cemaat tek tük camiye girmekte. İmam kürsüde... Girenlerin arasında... O... Hızır... Hızır a.s. da genç ihtiyar arasında onlardan biri gibi gidiyor bir köşeye oturuyor. Kürsüde imam sohbete başlıyor... Hızır'ın yanına kırklarında bir adam gelip oturuyor. Cami yavaş yavaş dolmakta...
Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanıyor, ha uyudu ha uyuyacak. Hızır a.s. adamı dürtüklüyor:

- Uyuyacaksın, der. Adam:

- Uyumam, beni rahat bırak.
Hızır a.s. ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adam ha uyudu ha uyuyacak, bir daha dürtükleyerek:

- Uyuyacaksın dedim, der. Adam:

- Ben de sana uyumam, beni rahat bırak dedim. Rahat bırak beni. Rahat bırak yoksa, Hızır olduğunu söylerim. Buradan çıkamazsın. Bu kalabalık sakalında bir tel bırakmaz.
Hızır a.s. susar ve gözlerine kapar, boynunu büker Allah'a yönelerek:

- Ya Rabbim! Bu nasıl iştir. Bu kulun benim kim olduğumu bildi. Bu nasıl iştirki bendeki listede bunun ismi yok.

Cevap gelir:

- Sana verilen listede beni sevenlerin isimleri var. O ise benim sevdiklerimden...
Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. İş sevilenlerden olmak...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 AM.