![]() |
Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA |
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA aslında bi çoğumuz farkında olmadan günlük yaşamlarımız içerisinde çoğunluğa ayak uydurup gidiyoruz öyle değil mi? |
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA Alıntı:
|
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA Güzelmiş valla ne yalan söyliyim ben olsam bende sürüye uyardım956k Ama sondaki arkadaş biraz abartmış galiba sevincli |
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA sürüden olmayalım.. |
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA sıkılırsın aslında 4 kişinin yüzüne doğru bakmasından... Sonuncu denek uçmuş :) |
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA aslında ne yaparsak yapalım bir sürünün içinde olacağız hayatın kanunu bu ama mümkün oldukça kalabalık olmayan sürülerden olalım.. |
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA Aslında ben genelleme yapmak istememiştim sürüden olmayalım diye kesin bir kalıba sokmuyorum ben kendimi...tabiki çoğunluğun yaptığını doğru bulursam onlara katılırım...ama çevremde ne yazıkki böyle bir topluluk yokk:( |
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA Alıntı:
|
Cevap: Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA komikti ama bir o kadar da düşündürücü... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:41 PM. |