07-10-2010, 12:54 PM
|
#22 (permalink)
|
Tesekkür: 16
6 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? 6 ay önce araba almak istemiştim..araba sitelerini gezerken bi araba o kadar çok hoşuma gitti ki..(tabi kendi bütçeme uygun araba)hemen servisine gittim sordum,görevli o aracın türkiyede üretilmediğini isteğe göre geldiğini uzun bir süre beklemem gerektiğini söyledi...servise giderken o arabayı hayal ettim,içindeymişim gibi bana aitmiş gibi hissettim,o mutluluğu içimde hissettim..ama servisten çıkarken üzgün bi şekilde çıktım..bi ay daha hangi araba alsam diye düşünmeye başladım..o kadar çok seçenek çıkıyodu ki karşıma karar veremiyodum...aklımda da hep o ilk araba vardı..o kadar çok istemişimki 3 ay önce istediğim araci izmirde buldum...ikinci el olarak...hemde 3000 km deyken..:))o araçtan türkiyeye sadece 100 tane gönderilmiş. ilk hayal ettiğim araba aldığım araba oldu...şükürler olsunn...yazıyı okuyunca nedenini çok daha iyi anladım.....demekki hiç bir şey tesadüf değil...evrene isteğimizi gönderiyoruz,ve uygun zamanda onu yaşıyoruz...teşekkürler...iyi ki varsınız,iyi ki burdayım... |
| |