![]() |
+359'lu Gelen Cevapsız Çağrılara Dikkat Cep telefonumu +359899585776 bir numara arayıp kapattı. Bir akrabam sanıp geri dönüş yaptım. Telefona bir kadın çıktı ve arkadaşlık için aradığını söyledi. Kusura bakmayın olmaz dedim, bu defa Bulgaristan'da yaşadığını Türkiye'ye gelmek için yardımcı olun lütfen dedi. Ben de Bulgaristan'dayım siz neresindesiniz dedim, özür diledi telefonu kapattı. Daha sonra Google'dan bu numarayı sorgulattım çıkan sonuçlar genelde aşağı yukarı aynıydı. Bulgaristan numarasıymış. Arayanlarla muhabbet ederseniz konuştukça onlara kontör gidiyormuş. Veya Türkiye'ye gelmem için yardım edin deyip birisinden 7.000 Euro almışlar adam 2 senedir kadını bekliyormuş sevincli Bilgilerinize.. Kanmayın kontörleriniz uçmasın.y789 |
Cevap: +359'lu Gelen Cevapsız Çağrılara Dikkat Bu muhabbet epeydir var. Haberlerde de verildi. Demek sana da denk geldi. Neyseki anlamışsın. Çok inanan var bir de bunlara. |
Cevap: +359'lu Gelen Cevapsız Çağrılara Dikkat Evet ben de duymuştum aslında böyle bir şeyler ama yurtdışında yakınlarım var. Arada sırada ararlar farklı numaralardan. İşte ben de bu yüzden aradım. Her sene milli piyango çekerim amorti bile çıkmaz ama bu tip tuhaflıklar arada sırada beni yakalar sevincli Bunlara inanan var evet, bizim insanlarımız çok hassaslar :) Bir erkek kendini benzinle ateşe verse yardım etmezler ama bir kadın işin içine girdiği zaman hemen tarzan keslirler y789 |
Cevap: +359'lu Gelen Cevapsız Çağrılara Dikkat Geçen beni de 2 defa çaldırdı.Bende bu kim yabancı ülkeden diyordum.İnsanlar napıcağını şaşırmış daha farklı dalevereli biliordum da bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim..teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 AM. |