![]() |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) emeğinize sağlık, paylaşımlarınız gerçekten çok değerli. bizlerde sizlerin emeğinin bir nebze karşılığını verebilmek için yraralanıp hayatımıza katıyoruz bu paylaşımları. Alıntı:
Alıntı:
birde 2 olumlamanın bir arada yapılmaması demişsiniz. bu bahsettiğiniz birbirine zıt 2 olumlama sanırım. çünkü bir başka başlıkta Özlem hanım kendine güven olumlaması yanında suçluluktan kurtulma olumlaması da yapılabileceğini söylemişti. bunlar birbirini pekiştirdiği için olsa gerek beraber yapılacak bir olumlama sanırım. bir sorum daha var bu konuda bir olumlama 21gün tekrarlanıp bitirildiğinde 2. bir olumlamaya geçerken onu tıpkı telkinler gibi olumlama listemizde tutup 2. bir olumlama mı ekliyoruz yoksa birincisini benimsenmiş kabul ederek 2. 21 günlük olumlamamızımı tekrarlıyoruz sadece? bu konudada bizleri aydınlatırsanız sevinirim. herdaim sevgiyle ve ışıkla kalmanız dileğimle. |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) R. Şanal'ın Kuantum Kodlama da çok güzel bir kitap:)) |
Cevap: Ynt: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Alıntı:
Böyle bir şey olabilir... Kıskançlık yaşadığım duygulardan değil ama bazen biriyle kıyaslama yapar da "benim neden böyle değil?" falan gibi bir şey yaşadığımda toparlanıp karşımdaki için daha güzelini diliyorum. Kendime de! 12389 |
|
Gercekten HARIKA bir olumlama metni kullaniyorum izninle:zpzp: |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Biz biriz aslında güzellik isteyen güzellik bulacaktır. Çok güzel. Tüm güzellikler sizin olsun. |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) keşke bende çok daha önceden keşfetseymişim herşeyin benim elimde olduğunu çok kısa süredir olumlamalar yapmama rağmen çok fazla etkisini gördüm herşeyin inançtan geçtiği bir gerçek herşey bizim elimizde ne istersek olur yeterki isteyelim ve inanalım bu yolla olmucak şey yok... |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) bence topluca olumlamalar yapalım.. ciddiyim... belli olumlamaları toplayalım mesela her gün bir olumlama yazalım buraya sonra o olumlamayı topluca yapalım o gün içerisinde sonra buraya yaptım yazalım... hem topluca yapmış oluruz hem yyılda 365 olumlama yapmış oluruz.. sonra her olumlamadan sonra birbirimize dua ederiz... saygılarımla... metal allahın insanlara gönderdiği büyük bir lütuftur.. bunun da değerini bilelim :) |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) metal insanların kafasını ağrıtan bişeydir arkadaşım ne lütufu aa:D:D:D |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM. |