![]() |
OLUMLAMA CÜMLELERİ · Ben tam,bütün,sağlıklı bir bireyim. · Her nefes alışım beni gençleştirip,güçlendiriyor. · Yaşamım düşünce ve duygularımla gerçeğe dönüşür. · Duygu,düşünce ve deneyimlerimle yaşamımın içinde büyüdüğümün bilincindeyim. · Ben uyumlu bir bireyim. · Yalnızken yahut insanlarla iken uyumlu bir bütünün parçasıyım. · Yaşadıkça her güzelliğe layığım, hepsini hak ediyorum. · Özümde mevcut olan bütün güzellikler, içimden dışıma yansır. · Kendimi “olduğum gibi” seviyor,onaylıyor,affediyorum. · Bedenimi,sesimi,yüzümü,yüzümdeki ifadeyi seviyorum. · Sevgi koşulsuzdur... · Bütün insanları oldukları gibi kabul edip,affetmenin huzurunu yaşıyorum. · Kendimi rahatlıkla ve özgürce ifade ediyorum. · Kendimi ifade etmek çok güvenli ve kolay... · Hayatımın kahramanı benim! · Kendi kararlarımı alarak, onları uygulayabilecek cesarete sahibim. · Şimdiki şimdide tamamen yeterliyim. · En büyük başarı sadece “kendim” olmaktır. · Kimseyi değiştirme yükümlülüğüm yoktur. · Değişime kendimden başlamanın hazzını yaşarım. · Yaşamımda bana ait olan sorumluluklarımı kabul ediyorum. · Başkalarının da kendi sorumluluklarını alarak “kendi” olmalarına izin veriyorum. · Özümde varolan dağ gibi güven her an benimledir. · Yaptıklarımı henüz yapmadıklarımı seviyorum. · Daima olumlu düşünüp,olumlu konuşuyorum. · Güzel görüp, güzel düşündükçe hayatımdan lezzet alıyorum. · Hedeflerime yürümek için bütün kaynaklara sahibim. · Bir insan bir şeyi başarabiliyorsa ben de başarabilirim. · Hayallerimin gerçek olabildiği evrende yaşamaktayım. · Hedeflerimin gerçekleştiğini net olarak görebiliyorum. · Zamanımı doğru kullanıyorum. · Şimdinin gücünün farkındayım. · Ya doğruyu yapıyor yahut da öğreniyorum. · Hayatın sonsuz yolunda durup yürüyerek, yaşayıp öğrenerek ilerliyorum. · Sonsuz seçenekler, sınırsız olanaklarla dolu bir dünyada yaşıyorum. · Her doğan gün yepyeni fırsatlarla doğan yeni bir başlangıçtır. · Kollarımı hayatımın bolluğuna, bereketine açıyorum. · Tuttuğum her şey altına dönüşüyor,attığım her adım fırsatların kapılarını aralıyor. · Doğru zamanda, doğru yerde, doğru insanlarla beraberim. · Hayatın içinde hepimiz elele ve omuz omuza büyüyerek,kardeşçe ilerliyoruz. · Sağlıklı olmak ve sağlıklı kalmak benim doğal halimdir. · Zihnimin olağanüstü iyileştirici gücü beni daima sağlıklı, genç ve dinamik kılıyor. · Bütün geçmiş deneyimlerimi içtenlikle af ediyorum. · Geçmişimin bana öğrettiklerine müteşekkirim. · Ne verirsem, onu alırım. · Paylaştıkça büyüyen sevgimi sunarak,sevilmeyi seçiyorum. · Hayat çok kolay,adil ve keyif verici... · Her sabaha “Bugün hayatımın en güzel günü” diyerek uyanırım. · Başkalarının mutlu olması beni mutlu kılar. · Kainatta hepimize yetecek kadar mutluluk vardır. · Huzurun merkezindeyim. · En büyük yolculuk kendi içsel yolculuğumdur. · Her gün yeni şeyler öğrenerek , rehber insanlarla karşılaşıyorum. · Bedenimin ve evrenin mesajlarını dinleyerek yaşam amacıma doğru yol alıyorum. · Her anlamda zenginim. · Ruhumu, zihnimi geliştirirken, servetimi de arttırıyorum. · Yaşam eylemi ödüllendirir. · Hayallerimi gerçek kılmak için eyleme geçerim. · Gülümsemek için sayısız nedenim var. · Her şey ya güzeldir ya da sonuçları itibariyle güzel... · Sahip olduklarım her geçen gün arttığı için şükranla doluyum. · Hayallerimin ötesindeki nimetleri kendime çekiyorum. · Her şey benim ve bütünün hayrı için çalışıyor. · Hayatın döngüsüne ve insanlara güveniyorum. · Kendimle olan dostluğum çok özel ve keyifli. · İçimdeki çocuğa sarılarak, onu sevgiyle kucaklıyorum. · Düşünce, duygu ve davranışlarımın efendisiyim. · Ne düşünüp, ne hissedeceğimi ve nasıl davranacağımı ben seçerim. · İyi ki varım! · Hayatımda her şeyden bolca mevcut;sağlık,huzur,neşe,zaman,para ve şükür.. · Zekama, yeteneklerime, sezgilerime güveniyorum. · Varolan potansiyelim, içsesim bana bilgeliğin kapılarını açtırır. · Ben benzeri yaratılmamış olan orijinal bir bireyim. · Yeryüzünde aynı isim,beden,zihin,ruh ve deneyimlere sahip iki insan yoktur. |
Cevap: OLUMLAMA CÜMLELERİ Teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 AM. |