| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
alfa dalgası ve olumlamayla ilgili bir fikir geldi aklıma..Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar alfa dalgası ve olumlamayla ilgili bir fikir geldi aklıma.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız forumda okuduğuma göre olumlamaların etkili olması için beynin alfa dalgasında olması gerekiyormuş... yani alfa dalgası beynin herşeyi almaya en açık olduğu zamanlarmış.. daha önce de su sesi gibi doğa seslerinin beyni alfa dalgasına soktuğunu da okumuştum.. şimdi bu 2 parçayı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi alfa dalgası ve olumlamayla ilgili bir fikir geldi aklıma..
alfa dalgası ve olumlamayla ilgili bir fikir geldi aklıma..Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar alfa dalgası ve olumlamayla ilgili bir fikir geldi aklıma.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız forumda okuduğuma göre olumlamaların etkili olması için beynin alfa dalgasında olması gerekiyormuş... yani alfa dalgası beynin herşeyi almaya en açık olduğu zamanlarmış.. daha önce de su sesi gibi doğa seslerinin beyni alfa dalgasına soktuğunu da okumuştum.. şimdi bu 2 parçayı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM. |