![]() |
ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) BEN DOĞARKEN TÜM BEDENİME IŞIK BÜRÜNDÜ,BU EVRENSEL IŞIĞIN PARÇASI OLDUĞUNU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM BEN VARLIĞIMLA İYİLİĞİN GÜZELLİĞİN VE TAKDİRİN KANITI OLDUĞUMU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM BEN EVRENDEKİ TÜM HAKİKATİN BİR PARÇASIYIM.BUNU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM BEN HER HAREKETİMLE; AKLIMI,ZEKAMI,KULLANARAK EBEDİ YOLCULUKTA KENDİMİN GÜVENDE OLDUĞUNU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM BEN SAHİP OLDUĞUM HERŞEYİN KIYMETİNİ BİLİYORUM VE BUNUN İÇİN ŞÜKREDİYORUM ETRAFIMDAKİ HERKES BENDEN NEŞEYLE SÖZEDİYOR ETRAFIMDAKİ HERKESE MUTLULUK SAÇIYORUM ETRAFIMDAKİ HERKES BENİMLE BULUNMAKTAN KEYİF ALIYOR ŞİMDİYE KADAR TANIDIĞIM HERKES İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM AİLEM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM ÇÜNKÜ ONLAR KENDİ HAYATLARINDAN BİR ÇOK ŞEYİ FEDA EDEREK BENİ DÜNYAYA GETİRDİLER ONLARA TÜM HAYATIM BOYUNCA İYİ BİR EVLAT OLUP,FEDAKARLIKLARINA KARŞILIK TEŞEKKÜR ETMİŞ OLACAĞIM bunu kendinize uygun hale getirerek çoğaltabilir,ve sık sık tekrar edebilirsiniz... devamı gelecek bgn:)) |
Cevap: ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) çok güzel olmuş, teşekkür ederim.956k |
Cevap: ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) Alıntı:
|
Cevap: ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) aç karna aklıma olumlama gelmedi madem bişiler yazalım diosun bnde netten buldum ok? -Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum. - Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum. - Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum. - Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum. Amacıma uygun tüm potansiyelleri ve olasılıkları yaşamıma davet ediyorum. Tüm bunların, kolaylıkla ve çabasızca, gerçek varlığımı ortaya çıkarmasını ve fiziksel gerçeklik alanına yansımasını istiyorum. - Huzur, barış ve dinginlik içindeyim. İçimdeki potansiyeli, dışarıya sınırsız olasılıkla aktarabiliyorum.Yaşamımda işlevini yitiren tüm ilişkileri sevgiyle ardımda bırakıyorum. Özgürlüğü ve mutluluğu seçiyorum. Sizlere önerim yüksek benliğinize isim koyun ve ona ismiyle seslenip tüm komutları iletin.Daha hızlı gerçekleştirecektir. smileydance |
Cevap: ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) Herkesten daha çok enerjiye sahibim, Işıl ışıl parlıyorum . (özellikle yolda yürürken içimden tekrarlıyorum sevincli egom tavan yapıyor ) music45 |
Cevap: ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) Hmm güzel olumlamalar. Emeğine sağlık... |
|
iyi ki varsın |
teşekkür ediyorum,iyi ki varsın |
Cevap: ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) [quote=mendeseva19;578895]aç karna aklıma olumlama gelmedi madem bişiler yazalım diosun bnde netten buldum ok? -Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum. - Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum. - Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum. - Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum. Amacıma uygun tüm potansiyelleri ve olasılıkları yaşamıma davet ediyorum. Tüm bunların, kolaylıkla ve çabasızca, gerçek varlığımı ortaya çıkarmasını ve fiziksel gerçeklik alanına yansımasını istiyorum. - Huzur, barış ve dinginlik içindeyim. İçimdeki potansiyeli, dışarıya sınırsız olasılıkla aktarabiliyorum.Yaşamımda işlevini yitiren tüm ilişkileri sevgiyle ardımda bırakıyorum. Özgürlüğü ve mutluluğu seçiyorum. Sizlere önerim yüksek benliğinize isim koyun ve ona ismiyle seslenip tüm komutları iletin.Daha hızlı gerçekleştirecektir. smileydance[/quo MÜKEMMEL ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK....s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 PM. |