Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   ENNN POZİTİF OLUMLAMA:))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/463345-ennn-pozitif-olumlama.html)

luckhere 13-01-2010 08:43 AM

ENNN POZİTİF OLUMLAMA:)))

BEN DOĞARKEN TÜM BEDENİME IŞIK BÜRÜNDÜ,BU EVRENSEL IŞIĞIN PARÇASI OLDUĞUNU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM
BEN VARLIĞIMLA İYİLİĞİN GÜZELLİĞİN VE TAKDİRİN KANITI OLDUĞUMU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM
BEN EVRENDEKİ TÜM HAKİKATİN BİR PARÇASIYIM.BUNU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM
BEN HER HAREKETİMLE;
AKLIMI,ZEKAMI,KULLANARAK EBEDİ YOLCULUKTA KENDİMİN GÜVENDE OLDUĞUNU BİLİYOR VE KABUL EDİYORUM
BEN SAHİP OLDUĞUM HERŞEYİN KIYMETİNİ BİLİYORUM VE BUNUN İÇİN ŞÜKREDİYORUM
ETRAFIMDAKİ HERKES BENDEN NEŞEYLE SÖZEDİYOR
ETRAFIMDAKİ HERKESE MUTLULUK SAÇIYORUM
ETRAFIMDAKİ HERKES BENİMLE BULUNMAKTAN KEYİF ALIYOR
ŞİMDİYE KADAR TANIDIĞIM HERKES İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
AİLEM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM ÇÜNKÜ ONLAR KENDİ HAYATLARINDAN BİR ÇOK ŞEYİ FEDA EDEREK BENİ DÜNYAYA GETİRDİLER
ONLARA TÜM HAYATIM BOYUNCA İYİ BİR EVLAT OLUP,FEDAKARLIKLARINA KARŞILIK TEŞEKKÜR ETMİŞ OLACAĞIM

bunu kendinize uygun hale getirerek çoğaltabilir,ve sık sık tekrar edebilirsiniz...
devamı gelecek bgn:))

mendeseva19 13-01-2010 08:47 AM

Cevap: ENNN POZİTİF OLUMLAMA:)))

çok güzel olmuş, teşekkür ederim.956k

luckhere 13-01-2010 08:55 AM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578892)
çok güzel olmuş, teşekkür ederim.956k

ben teşekkür ederim herkes kendinden birer cümle yazabilirse,belki bir olumlama özeti çıkarabiliriz ortaya:))

mendeseva19 13-01-2010 09:23 AM

aç karna aklıma olumlama gelmedi madem bişiler yazalım diosun bnde netten buldum ok?

-Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum.

- Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum.

- Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum.

- Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum. Amacıma uygun tüm potansiyelleri ve olasılıkları yaşamıma davet ediyorum. Tüm bunların, kolaylıkla ve çabasızca, gerçek varlığımı ortaya çıkarmasını ve fiziksel gerçeklik alanına yansımasını istiyorum.

- Huzur, barış ve dinginlik içindeyim. İçimdeki potansiyeli, dışarıya sınırsız olasılıkla aktarabiliyorum.Yaşamımda işlevini yitiren tüm ilişkileri sevgiyle ardımda bırakıyorum.

Özgürlüğü ve mutluluğu seçiyorum.

Sizlere önerim yüksek benliğinize isim koyun ve ona ismiyle seslenip tüm komutları iletin.Daha hızlı gerçekleştirecektir.
smileydance

salvameaa 13-01-2010 10:16 AM

Herkesten daha çok enerjiye sahibim,

Işıl ışıl parlıyorum .

(özellikle yolda yürürken içimden tekrarlıyorum sevincli egom tavan yapıyor )

music45

Elektra 13-01-2010 11:00 AM

Hmm güzel olumlamalar. Emeğine sağlık...

luckhere 14-01-2010 12:01 AM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578895)
aç karna aklıma olumlama gelmedi madem bişiler yazalım diosun bnde netten buldum ok?

-Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum.

- Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum.

- Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum.

- Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum. Amacıma uygun tüm potansiyelleri ve olasılıkları yaşamıma davet ediyorum. Tüm bunların, kolaylıkla ve çabasızca, gerçek varlığımı ortaya çıkarmasını ve fiziksel gerçeklik alanına yansımasını istiyorum.

- Huzur, barış ve dinginlik içindeyim. İçimdeki potansiyeli, dışarıya sınırsız olasılıkla aktarabiliyorum.Yaşamımda işlevini yitiren tüm ilişkileri sevgiyle ardımda bırakıyorum.

Sizlere önerim yüksek benliğinize isim koyun ve ona ismiyle seslenip tüm komutları iletin.Daha hızlı gerçekleştirecektir.
smileydance

bu da çok güzel,günlük olumlamalarıma ekliyorum iyi ki varsın

luckhere 14-01-2010 12:02 AM

Alıntı:

salvameaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578901)
Herkesten daha çok enerjiye sahibim,

Işıl ışıl parlıyorum .

(özellikle yolda yürürken içimden tekrarlıyorum sevincli egom tavan yapıyor )

music45

biliyor musun bende yolda yürürken bunu yapıyorum,anında kendimi iyi hissettiren müthiş sihirli kelimeler bunlar!!
iyi ki varsın

luckhere 14-01-2010 12:03 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578905)
Hmm güzel olumlamalar. Emeğine sağlık...

ben teşekkür ediyorum..sizden de bir cümle alalım ki olumlama özetimize sizinde enerjiniz değmiş olsun:))
teşekkür ediyorum,iyi ki varsın

mag_26 14-01-2010 11:01 AM

[quote=mendeseva19;578895]aç karna aklıma olumlama gelmedi madem bişiler yazalım diosun bnde netten buldum ok?

Sizlere önerim yüksek benliğinize isim koyun ve ona ismiyle seslenip tüm komutları iletin.Daha hızlı gerçekleştirecektir. smileydance[/quo
MÜKEMMEL ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK....s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 PM.