![]() |
Dişilik için yardım arkadaşlar dişiliğimi kabul etmek için olumlamalara ihtiyacım var.Küçükken hep abimi kıskanırdım,onun gibi olabilmek için erkek kıyafetleri giyer erkek gibi davranırdım.Tabi küçüklükte kaldı ama ben hala hayatıma erkekleri çekemiyorum,çektiklerimde nedense kız gibi oluyor44a artık bilinçaltımdan bunları atmam gerek bana dişiliğimi kabul ettirecek ve erkekleri hayatıma çektirecek olumlamalar yazabilirmisinizsad456 |
Cevap: Dişilik için yardım Alıntı:
slm.bunun için özel mp3 yaptırabilirisin.biz burada ne desek boş. |
Cevap: Dişilik için yardım sitenin olumlamalar başlığı altında kadınlar için olumlamalar adlı bir konu olacaktı..ona bakman faydalı olacaktır... ayrıca kendine örnek almak istediğin bir kadın idol seçmelisin.. |
Cevap: Dişilik için yardım "Kadın olmak çok güzel" sözünü içinden devamlı geçir ;) |
Cevap: Dişilik için yardım canım r.şanal senin durmuna benzer olanlara bu olumlamayı vermişti,mevlana duruşu yaparak yani sağ el sol omuza,sol el sağ omuza konulacak ve olumlama tekrarlanacak demişti dene bakalım,bence faydalı olur. kendi kadın kimliğimi ve cinsel enerjimi kabul ediyorum yaşamımı ancak böyle güvenle sürdürebilirim. |
Cevap: Dişilik için yardım Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar t678 |
Cevap: Dişilik için yardım Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM. |