![]() |
Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. ALTA CEVAP OLARAK TEL NUMARANIZI YAZIN HERKES BİRBİRİNE OLUMLU MESAJLAR GÖNDERSİN.ONU YÜREKLENDİRECEK MESAJLAR GÖNDERSİN. şimdi bende kontör sınırlı.Ama mesaj hakkım var internette.Günde 5 adet gönderebiliyorum. Yöntemim saçma gelebilir.Ancak biz bir kaç arkadaşlar uyguladık.Olumlu mesaj değildi ama herkes birbirine mesaj göndermek zorundaydı.İnsan kendini güvende hissediyor.Yalnızlık duygusunu yok ediyor.Ve birde olumlu mesaj olursa BAŞARI kaçınılmaz. 541 89 77 365 Benim ki bu. dertydertydertydertydertydertyderty İyi ki varsınız. |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. Günaydın.Bugün ihtiyacım var olumlu mesajlara.sanırım ilk ben vereceğim telefon numarası. 05316967026 |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. Evet arkadaşlar hepinizi bekliyoruz. |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. Ekledim numaranızı. Ama istismar edenler çıkabilir. O yüzden, gizli numaralara kapatmanızı tavsiye ederim ::) Benimki; 05068405591 actionsmile |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. benim numaram 05059013697 her türlü olumlu msj itinayla okunur |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. saçma... |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. garip ve saçma! |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. Ben dahil; 4 kişi telefonunu vermiş ve bu; numaralarını yazanların böyle bir şeye ihtiyaçları olduğunu gösterir. . O halde saçma olan bizim yaptığımız değil, sizin buraya saçma yazmanızdır. Sevgiyle kalın ::) |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. herkes kendince haklı o yüzden yorum yok relaxx...sevgiler... |
Cevap: Telefon numaranı bırak herkes sana olumlu mesaj göndersin. düşündümde banada saçma geldi şu önceki mesajı silme seçeneğide yok ki...Allahm yarabbim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 PM. |