![]() |
AFFETME OLUMLAMASI Eleştiri, korku, suçluluk, pişmanlık ve utanç duygusunu üzerimden attığım zaman özgür olduğumu hissediyorum.Bu sayede kendimi ve diğer insanları affedebilirim.Bu hepimizi özgür kılacaktır.Eski meseleleri kapatmaya hazırım.Geçmişte yaşamayı reddediyorum artık.Bu yükü uzun zamandır sırtımda taşıdığım için kendimi affediyorum.Kendimi ve başkalarını sevmeyi bilmediğim için kendimi affediyorum.Her insan kendi davranışlarından sorumludur ve hayatta ne ekerlerse onu biçerler.Bu nedenle kimseyi cezalandırmama gerek yok.Ben de dahil olmak üzere hepimiz kendi bilinçlerimizin yasaları altında yaşıyoruz.Kendi adıma kin tutan yönümü bir kenara bırakıyorum ve sevgiyi kucaklıyorum.Ve şimdi iyileşiyorum.. http://img320.imageshack.us/img320/3...a61prv15sw.gif |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI wayyy caninaaa, iste bu superdii.. tesekkurler |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI Teşekürler güzel bir olumlama uygulayacağım. Sevgi ve mutlulukla kalın((:)) Eline emeğine, yüreğine sağlık, herşey gönlünüzce mutlulukla, kolaylıkla yanınızda olsun... |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI Teşekkür ederim. Çok güzel bir olumlama. Uygulıyacağım ve netice almaya odaklanacağım. |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI Evrenin her zaman cevap verdiğine inanmışımdır şimdide ihtiyacım olan olumlamayı buldum çok teşekkür ederim.Uygulamaya hemen başlıyorum sonuçları sizlerle paylaşmayı isterim .Sevgi ve ışıkla kalın |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI Merhabalar. Affetme olayını şöyle açıklayabiliriz. Diyelimki elimizde ufak bir kesik var. Aradan bir süre geçti ve bu yara kapandı, kabuk bağladı ve fizyolojik olarak tamamen iyileşti. Bir ay sonra bu yaranın acısıbı hissedermiyiz? Tabiki hayır. Affetmek te böyledir denebilir. Sizi üzen bir insan aklınıza geldiğinde, acı, olumsuzluk veya öfke gibi duygular hissediyorsanız, onu hala affetmiş sayılmazsınız. Yani yara hala kapanmamıştır. |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI paylasim icin tesekurler arkadasim |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI bu aralar bu olumlamaya odaklanip affetmeye cokj ihtiyacm var. once kendimi (!) |
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI Alıntı:
|
Cevap: AFFETME OLUMLAMASI olumlama dediğimiz şey içimizde hissedersek cümleleri özümsersek işe yarar ..yoksa sadece tekrarlamak bu işi biraz zorlaştırır..yani sen içine sineni söyle ..başkalarının işine yaraması bir kıstas değildir..yaramaması da bir kıstas değildir..ayrıca 'hayır' kiloyla bazen somut olarak ölçülmez..değişim kendimiz tarafından görülmeye bilir bile bazen.. ben seni seviyorum lütfen beni affet özür dilerim teşekkür ederim cümlelerini özümseyerek anlayarak söyleyen herkesin başarıya ulaştığını gördüm..kendim dahil.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 AM. |