![]() |
Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri *Gerektiği kadar sistemli çalışıyor gerektiği kadar dinlenip eğleniyorum. bu konuda yetersizim :/ plan ve programlı çalışamıyorum neutrali5 yeni döneme çok sıkı başlamam sebebiyle bu alışkanlığıda kazanırım sanırıms456 |
Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri cok ski baslarsan cok cabuk yorulup pes edersin.. dengeyi bul kisa zmnda cnm pes etmeni istemeyiz:) |
Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri Bu sene üniversiteye hazırlanacağım ve meslek lisesi mezunu oldugum için temelim yok olumlamarı nasıl yapabilirim :( örnek olarak açıklarmısınız.... |
Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri oncelikle cok guzel bir paylasım oldugunu soylemeden gecemeyeceğim, cok faydası dokunacağına eminim:) kucukfilozofkız'ın yazdığı sorunları bende paylaşıyorum bir plan yapınca uyamıyorum ve bu benim daha çok moralimi bozuyor. gun icinde yapmam gerekenleri daha az tuttugum zamanda cok az yol alıyormusum gibi geliyor. kendime fazlamı yukleniyorum bilmiyorum ama hedeflerim cok yuksek ve ulaşmak içinde yuklenmek zorundaymıs gibi hissediyorum. umarım sene içinde herşey yoluna girer. |
Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri arkadaslar bu siteden sublımınal mınd xp programını indirin ve bu mesajları oraya kaydedın sız bılgısayar basında oldugunuz zaman programınızı çalışır durumda bırakın ve bılınç altınız bu mesajları otomatık olarak algılar geniş bilgi için aşağıdaki siteye göz atın... http://www.duslersokagi.com/viewtopic.php?p=5133464 |
Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri Alıntı:
|
dipnot: buarada olumlamalar için ayrıca teşekkürler. olumlama defterime yazıyorum ve uyguladıgım takdırde derslerimde yararlı olacagını umuyor sonuçlarını sevinçle bekliyorum. |
Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri Teşekkürler happyboy çok güzel bir çalışma forum sörfünde gördüğüm kadar hazine sandığın çok geniş lütfen bize de etkileşimlerinden de biraz pay ver seni seviyoruz... Sevgiyle kal |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 AM. |