Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   FARKINDALIK DUASI..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/614562-farkindalik-duasi.html)

balizzaa 11-08-2010 11:57 AM

FARKINDALIK DUASI.....

FARKINDALIK DUASI
Bugün ,Evrenin Yaratıcısı, senden yüreklerimizi ve gözlerimiz açmanı istiyoruz... ki bütün yarattıklarından sevinç duyalım, seninle sonsuz bir sevgi içinde yaşayalım.
Seni gözlerimizle kulaklarımızla, yüreğimiz ve bütün duygularımızla algıladığımız her şey de görmemize yardım et.
Sevginin gözleriyle görmemizi sağla ki nereye gidersek seni bulalım, yarattığın her şeyde seni görelim.
Seni bedenimizin her hücresinde , zihnimizin her duygusunda , her düşte, her çiçekte, karşılaştığımız her insanda görelim.
Bizden saklanamazsın, çünkü sen her yerdesin, biz ise biriz seninle. Bu gerçeğin bilincinde olalım.
Her şeyin mümkün olduğu bir cennet düşü yaratma gücümüzün bilincinde olalım. Yaşamımızın düşüne rehberlik etmesi için düş gücümüze yaradılışımızın sihrine yardım et. Yardım et , korkusuz, öfkesiz, kıskançlık ve haset olmaksızın yaşayalım.
Bize izleyeceğimiz bir ışık ver Bu günü sevgi ve mutluluk arayışımızın sona erdiği gün kıl. Bu gün yaşamımızın sonsuza dek değiştirecek olağanüstü bir şey olsun.
Yaptığımız ve söylediğimiz her şey, yüreğimizin her zaman sevgiye dayalı güzelliğinin bir ifadesi olsun.
Olduğun gibi olmamıza, sevdiğin gibi sevmemize, paylaştığın gibi paylaşmamıza, bütün yaratılarının güzellik ve sevgi başyapıtı yaratmamıza yardım et. Bugünden başlayıp zaman içinde çoğalarak artır sevgimizin gücünü .
Artır ki bir başyapıt yaratabilelim; kendi yaşamımızı…
Bugün , yaratan , bize yaşam veren, sana şükran ve sevgimizi sunuyoruz…
O0

tolgaasya 11-08-2010 12:19 PM

Cevap: FARKINDALIK DUASI.....

Yaşamın mükemmelliğini tüm hücrelerinizde hissedin ve bu büyük düzeni tasarlayan Yaratıcıya minnet duygusu besleyin. Düşünün ve şükredin.

matri 11-08-2010 06:08 PM

Alıntı:

balizzaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761610)
O0

paylasim icin tesekkurler....

Cesuryurek 12-08-2010 12:11 AM

Bugün , yaratan ? derken

the ULTIMATE 12-08-2010 01:34 AM

Bazı yerlere hata var..

<< bütün yaratılarının güzellik ve sevgi başyapıtı yaratmamıza yardım et...
Artır ki bir başyapıt yaratabilelim; kendi yaşamımızı… >>

İnsanlar hiçbirşeyi yaratamaz. yani yoktan var edemez.. Bu yalnız ve yalnız Allah'a mahsus.. Hepimiz biliyoruz gerçi bunu ama olsun.. Bunu yerine dah makul bir kelime koyabiliriz die düşünüyorum.. Sağol yinede..

balizzaa 12-08-2010 11:33 AM

Bugün derken şimdiki zamanı kastediyoruz.yaratan da Allah.Yani..Bugün; Allah'ım bize yaşam veren,sana şükran ve sevgimizi sunuyoruz.kısacası Allaha hamd etmiş oluyoruz.

himalayalar 12-08-2010 11:49 AM

Alıntı:

balizzaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761610)
FARKINDALIK DUASI
Bugün ,Evrenin Yaratıcısı, senden yüreklerimizi ve gözlerimiz açmanı istiyoruz... ki bütün yarattıklarından sevinç duyalım, seninle sonsuz bir sevgi içinde yaşayalım.
Seni gözlerimizle kulaklarımızla, yüreğimiz ve bütün duygularımızla algıladığımız her şey de görmemize yardım et.
Sevginin gözleriyle görmemizi sağla ki nereye gidersek seni bulalım, yarattığın her şeyde seni görelim.
Seni bedenimizin her hücresinde , zihnimizin her duygusunda , her düşte, her çiçekte, karşılaştığımız her insanda görelim.
Bizden saklanamazsın, çünkü sen her yerdesin, biz ise biriz seninle. Bu gerçeğin bilincinde olalım.
Her şeyin mümkün olduğu bir cennet düşü yaratma gücümüzün bilincinde olalım. Yaşamımızın düşüne rehberlik etmesi için düş gücümüze yaradılışımızın sihrine yardım et. Yardım et , korkusuz, öfkesiz, kıskançlık ve haset olmaksızın yaşayalım.
Bize izleyeceğimiz bir ışık ver Bu günü sevgi ve mutluluk arayışımızın sona erdiği gün kıl. Bu gün yaşamımızın sonsuza dek değiştirecek olağanüstü bir şey olsun.
Yaptığımız ve söylediğimiz her şey, yüreğimizin her zaman sevgiye dayalı güzelliğinin bir ifadesi olsun.
Olduğun gibi olmamıza, sevdiğin gibi sevmemize, paylaştığın gibi paylaşmamıza, bütün yaratılarının güzellik ve sevgi başyapıtı yaratmamıza yardım et. Bugünden başlayıp zaman içinde çoğalarak artır sevgimizin gücünü .
O0

25889956kblissy
farkındalığımızın artması dileğiyle...Teşekkürler.

Alexandra 12-08-2010 01:31 PM

Çok teşekkürler bunu bizimle paylaştığın için Balizzaa,
Sevgi, huzur, mutluluk hep seninle olsun.

matri 12-08-2010 03:59 PM

Alıntı:

Cesuryurek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761716)
Bugün , yaratan ? derken

bizi yaşatan ve yaratan, sana (dunde, bugunde yarinda) sukran ve segilerimizi sunuyoruz...

gibi....

sedacan 20-08-2010 01:44 AM

Teşekkürler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM.