![]() |
lütfen biri yardım edebilir mi? bu olumlama gibi konularla daha yeni tanışıyorum....bir sorum var....şimdi sağlık ile ilgili bir olumlama istemiştim bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun ama anlamadığım şu...5-6 olumlama cümlesini(aynı konuyla ilgili) alt alta yazmış..ben bunların herbirinimi 21 gün boyunca tekrarlıycam yoksa içlerinden bir cümle seçip sadece onu mu? |
Cevap: lütfen biri yardım edebilir mi? büyük ihtimalle hepsini yapacaksındır, o arkadaşına sorma imkanın yokmu? ama seçmen gerekse söylerdi sana bence, genelde bir cümleyle bitmesi gerekmez olumlamaların bir kaç tane ama aynı konuya yönelik olabilir istersen paylaş olumlamalarını bir bakalım, hatta benden daha deneyimli arkadaşlarda var onlarda yardım eder sana.... |
Cevap: lütfen biri yardım edebilir mi? BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLACAĞIMI BİLİYORUM VE BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM. BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAYI KABUL EDİYORUM. BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM. BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN ŞÜKRAN DUYGUSU İÇİNDE YAŞIYORUM. Konunun Orjinal Adresi (www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617889 BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAYI SEÇİYORUM. bunlar.....hastalık takıntısı var bende konu buydu |
Cevap: lütfen biri yardım edebilir mi? olumlama bazen cümle cümle çoğu zaman bütün bir metin şeklinde yapılır. Her bir metni 21 gün boyunca yapacaksındır %99 ihtimalle :))) |
Cevap: lütfen biri yardım edebilir mi? Alıntı:
BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLACAĞIMI BİLİYORUM VE BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM. BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAYI KABUL EDİYORUM. BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM. BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN ŞÜKRAN DUYGUSU İÇİNDE YAŞIYORUM. |
Cevap: lütfen biri yardım edebilir mi? teşekkür ederim arkadaşlar....tamam hepsini söylemeye başlıyorum bu akşam................ |
Cevap: lütfen biri yardım edebilir mi? Alıntı:
Sevgi ve ışıkla kal.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 AM. |