| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
çevredeki olumsuzluklardan kurtulmaAlternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar çevredeki olumsuzluklardan kurtulma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ! nerden nasıl başlacagımı bilmiyorm ama kısaca özetleyim . son sıınıf ticaret lisesi öğrencisiyimm ve sınava hazırlanıyorum tabi hazırlnmak denirse buna. etrafımda o kdar olumsuzşeyler varkii sanki bilerek başıma geliyorr ne ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilmiyorum.. sınıfımdaki arkdaşlar sanki ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 257
109 Mesajinıza toplam 316 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba ! nerden nasıl başlacagımı bilmiyorm ama kısaca özetleyim . son sıınıf ticaret lisesi öğrencisiyimm ve sınava hazırlanıyorum tabi hazırlnmak denirse buna. etrafımda o kdar olumsuzşeyler varkii sanki bilerek başıma geliyorr ne ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilmiyorum.. sınıfımdaki arkdaşlar sanki hırs küpü olmuşlar sürekli bir kıyaslama onun önüne geçme .birbirleriimizi çekiştrmeler .gerçi bu hep vardı ama bu sfer üstümde bi kabullenememe duygusu oluştu. her sene not telaşı.sessiz durmalar o uyanık tavırlar .neden ne için bu .. tabi sıanv notlar önemli ama aşırısı fazla degilmi .onları affedemiyor ve bu bende büyük bir yük haline geldi.ne sınav çalışabiliyorm ne dogru düzgün düşünebiliyormm lütfen ama lüften az da olsa bir kelime de olsa bi öneri de bulunnun çok ihtiyacım var buna : (((
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bence telkinler dinlemelisin faydalı olucaktır |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
109 Mesajinıza toplam 316 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() cevap için çok tşk ederim : ) geçen sene dinliyordum bıraktımm tekrardan mı başlsam acaba .s
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Aslında her sınava hazırlanılan dönemde bu çok normal bir psikoloji abartılmamak koşuluyla. Çünkü bizim sınavlar sınav değil yarış. Sen kendi üzerine düşeni yapmalısın. Senin çalışmaya motive olman gerek. Motivasyonla ilgili birşeyler ya da başarı hikayeleri okumak seni güdüleyebilir. Benim bir tanıdığım vardı. O da ticaret lisesindeydi. İyi kötü umutlu umutsuz sınava hazırlandı. Dershaneye falan gitmedi tabi kendi imkanlarıyla. Ama ona hep detsek oldum. Hep yapabilirsin dedim. Etrafındakiler yapamazsın dediler. Hocalarından arkadaşlarına kadar herkes. Puanlar alındı puanlar çok düşüktü. Olsun yapabileceğimizin en iyi tercihleri yapalım senle dedim. Yaşadığı şehirde kalmak zorundaydı ekonomik nedenler yüzünden ve o şehirde de puanlar yüksekti özellikle istediği okul ya da bölümlerin. Onun için 2 yıllık bir yere girmek bile hayaldi. Moralini çok bozmuşlardı. Neyse ona moral verdim baya. Yapabileceğimizin en iyisini yaptık ve başardık. O şimdi bir üniversiteli hem de istediği şehirde hem de okulda yerleşen 3-5 kişiden biri hem de ortalaması çok da iyi olmadığı halde yerleşti. Çok mutlu eskisinden de daha başarılı. Hala biraz güven eksikliği var ama zamanla onu aşacak ona her fırsatta bunu aşması için destek oluyorum. İmkansız görse de başkaları başarabilirsin. Önemli olan sen içinde bu durumu nasıl görüyorsun. Ama üzerine düşeni yap ve çalışmaya başla. Eğer düzenli çalışırsan yapmak istediğinden çok daha iyisini yaparsın.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
Janer ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bende yeni mezunum .. bizim sınıf 30 kişiydi :) 6 kişi ders calıstı ve kazandı .. çekememezlik olmadı denecek kadar azdı :d .. 24 kişi sus dediği anda 6 kişi dersi bırakırlardı .. uzun lafın kısası bunlara kulak asma .. sana başkalarının söylediklerini önemsememe telkinini önerebilrim .. ben bu sene hazırlanıyorum geçen sene kazanamadım diye üzüldüm .. pişman değilim ama üzüldüm :D .. sende üzülme boşver sağdaki soldakini .. yoluna odaklan .. kendine iyi bak .. ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() onları düşnünce çalışamıyorm.. : (( bana destek çıkacak kimse de yokk. kendi kendimi ne kdar motive edebilirimki :s tşk ederim artık telkinleri dinlicem umarım iy gelir .s
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Forumda motivasyonla ilgili bir çok yazı bulabilirsin. Ayrıca onları düşünmek yerine kendi yapacaklarını düşünmen zamanı daha verimli kullanmanı sağlar. Sadece telkin dinlemekle yetinme seni motive edecek birşeyler oku. İlla birine ihtiyacın yok kendi motivasyonu sen sağlarsan daha etkili ve seni neyin motive edeceğini yine en iyi sen bilirsin ya da keşfedebilirsin. Motivasyon için buradaki başlıklara bakabilirsin: http://www.hayatimdegisti.com/forum/motivasyon/
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çokk tşk ederim hemen okumaya başlayacağım umarım etkili olurr : )) iyi ki varsınız :)
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bak canımcım .bizim lisedeki sınıfta 24 kişiydii .3 kişisi ise 5.oo la bitirdi 7 kızdık bizde okulda kimse bizim başaracağımıza inanmazdı hele benim başaracağımaa :) bende meslek lisesiydim.nasılsa siz üniyi kazanamazsınız dedi müdür yardımcımız .vede en yoğun bir yere staja verdi .sonuç ne oldu biliyormusun.okul bitince dershaneye gittim.matematiği taaa orta okulda görmüştüm düşünebiliyormusun? ama üniyi kazandımm hatta şunuda sölemeden geçemeyeceğim yüksek mertebe birde işim var:) 2.ünimi okuyorum .çünkü aynı anda birde açıköğretime başvurmuştumm .oda son yılım :D 3 sınıf birincileri vardıya herkesin grur duydugu kişilere hala okumaya çalışıyorlarmış. o yüzden sen hiç umudunu kaybetmee herkese uyum sağlaa gününğn geçtiğine bakk . başarılar sana ne zman yardıma ihtiyacın olursa yardım etmeye hazırımm
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu destek bile mutlu ediyor beni çok tşk ederimm :)) acaba onlardan uzaklaşmak için sınıfımı mıdegiştircem 2.dönem bi faydası olurmu sizce ?
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar çevredeki olumsuzluklardan kurtulma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ! nerden nasıl başlacagımı bilmiyorm ama kısaca özetleyim . son sıınıf ticaret lisesi öğrencisiyimm ve sınava hazırlanıyorum tabi hazırlnmak denirse buna. etrafımda o kdar olumsuzşeyler varkii sanki bilerek başıma geliyorr ne ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilmiyorum.. sınıfımdaki arkdaşlar sanki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi