![]() |
Farkındalık ve olumlama ile ilgili aklıma takılanlar Farkındalık tam olarak ne demektir, nasıl kazanılır, nasıl geliştirilir? Bu konuyla ilgili bir yazı varsa link verebilir misiniz. Olumlamanın aşağı yukarı ne demek olduğunu öğrendim ama olumlama cümleleri ne sıklıkla söylenir, ne kadar gün tekrar edilir? Ayrıca mükemmelliyetçilik için örnek olumlamalar söylüyebilir misiniz bir kaç tane. son olarak biraz konunun dışına çıkacağım ama, farkındalık,olumlama ve hoponopono(yanlış yazmış olabilirim) tekniklerini kullanmaya başladım ve başlayacağım, bilenleriniz vardır çekirdek inanç yaptırmak istiyorum ama biraz vakit var daha o işe , şuan dediğim gibi üstteki metotları kullanmaya başladım ve bir kısmınada başlayacağım. Başka ne yapmamı önerirsiniz? Forumda bu konuyla ilgili yazıları okuyorum bazıları gerçekten faydalı geliyor(mesela birinde vasat olun diyordu, gerçekten vasat olunca insan rahat oluyorblissy ama sürekli sürdüremiyorum bu durumu). Okumamı önerdiğiniz kitaplar var mı(kişisel gelişim vb.) Bu şekilde, cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Herkese teşekkürler şimdiden...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM. |