![]() |
Cevap: YEDİ RUHSAL KURAL... ben okan taga katiliyorum allahin kesinlikle affetmedigi suc sirk kosmaktir ,ve allaha sirk kosmak bilincli olarak dogru masum gosteriliyor ,ve bizlerde allahi ararken kadim tarihlerde oldugu gibi allahtan dinden uzaklasiyoruz,okursaniz ne kadar onlarin sonlarina benziyoruz,bunu yaparkende art niyetle bilerek yapmiyoruz dogru derken yanlisa hizla kosuyoruz,yalniz olumlama ve telkin dinleme dogrudur yeterki iclerinde allahtan baska bir maddeye nesneye tapinma olmasin medet bekleme olmasin, |
Cevap: YEDİ RUHSAL KURAL... olumlamalarda allahin sana istediklerini vermesi allahtan isteklerin kabulu seklinde olmasi kanatimce dogrudur |
Cevap: YEDİ RUHSAL KURAL... yuce allah kendisine sirk kosmayi ve kul hakkini kesinlikle affetmedigini cesitli ayetlerde ve diger din kitaplarindada kesin dille ifade ediyor,benim yorumum allaha namaz oruc borcuyla gidersen allah bunu isterse affedecegini ama sirk kosmayi ve kul hakkinin affi olmadigini emrediyor |
Cevap: YEDİ RUHSAL KURAL... adını şu anda söylemek istemediğim bir parapsikoloji sitesi,ilk bakışta tamamen islami fikirlerle hareket ediyormuş gibi görünüyor,Kuran-ı Kerim'den sureler,hadislerle açıklamalarda bulunuyor.Belli ki araştırdığınızda görüyorsunuz ki evet o hadisler sureler var anlamları bu.ANcak sitenin resmini incelediğinizde şunu görüyorsunuz, 1-kanatlı melekler (ki dinimizde böyle figürle anlatım yoktur) 2-Boynuzlu at (bir önceki gibi masalsı şekilcilik) 3-gökyüzünde bir kitap (ki muhtemelen bizim kitabımız) üzerinde iki taraftan boynuzlu atlar şaha kalkmış ve üstüne basıyor 4-kitabı üstünde parlayan yıldız ne hikmetse o diğerleri haç şeklinde. O yüzden bence hakkaten dikkatli olunulması gereken konular var.Herkes için kendine ait olan üstündür. Ama gerçek olan şu ;muhafazakar bir yapım olmamasına rağmen son derece rahatsız olduğum bir görüntüydü sitenin sayfası.Bize ait olanı bizden daha iyi öğrenip,bizleri de bilgisizliğimiz yüzünden yanlış yönlendererek amaçlarına ulaşıyorlar.Üye olunan siteden nasıl ayrılınır bilmiyorum ama öğrendiğimde ilk işim haçların altında ezilen kitabımızın resmi olan o siteden ayrılacağım.Yani insanların gelişimleri için sarfettiği çabayı başka amaçlar için kullanan sitelerde mevcut bana göre. |
Cevap: YEDİ RUHSAL KURAL... bikaç kendini bilmezin çizgidiği figürlerle küçülmeyecek kadar büyüktür İSLAM.Batıl ne yaparsa yapsın batıl yani sahte olmaya mahkum.ALLAH ın kuralları evreni ve insanı çepeçevre sarmıştır.Kuralları bozmaya kimse muktedir değil müsterih olun.Hem size de artı bi değer katmış İslam a olan saygı ve sevginiz artmış gibi duruyo yazdıklarınızdan |
Cevap: YEDİ RUHSAL KURAL... :) bence, islamiyete olan saygımdan ötürü rahatsızlık duydum.yinede teşekkürler sağlıkla kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 PM. |