Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   Tiklerden Kurtulun!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/251068-tiklerden-kurtulun.html)

UqUr 26-03-2009 07:58 PM

Tiklerden Kurtulun!!!

Merhaba.

Belki bazı arkadaşların tikleri vardır diye yazıyorum. Benim bir uzmandan aldığım basit ama çok önemli bir tekniği paylaşmak istiyorum.

Önceleri sık sık özellikle de heyecanlandığım zaman ileri geri sallanırdım. Hiç sabit duramazdım. Hiperaktif değilim. Sadece bunu bir tik haline getirmiştim.
Bir süre sonra, duramadığımı fark ettim.
sevinclisevinclisevinclisevinclisevinclisevinclise vinclisevinclisevincli

smil56

Uyumadan önce bile sürekli sallanasım geliyodu. Hani bebekleri sallarlar ya aynı öyle...

smil56

Çok ilginç biliyorum. Şuan yazarken kendime gülüyorum. Ne yapayım alışkanlık olmuştu.Ama çok şükür geçti.

Yöntem şu:
Aklınıza ne zaman tikiniz gelse, ne zaman saatinizin kayışıyla, sivilcenizle, elinizdeki kalemle oynasanız, ayağınızı, bacağınızı ya da benim gibi tüm vücudunuzu sallasanız ( :) ) hemen kendinizi durdurun. Ve içinizden "Beynim bunu yapmamı engelle" diyin. Ne zaman yaptığınızı fark ederseniz, hemen durun. Sakın biraz daha devam edeyim demeyin. Bir süre sonra esrarengiz bir şekilde kaybolduklarını göreceksiniz.

UYARILAR:
1) Alışkanlıkların geçme süresi, beyninize bunu ne kadar kabul ettirdiğinizle doğru orantılı olarak değişecektir. Bu bir günde de olabilir bir haftada da.

2) Ne zaman bittiğini büyük bir ihtimalle fark etmemiş olacaksınız. Çünkü beyniniz bilinçaltınızdan o istemsiz hareketlere ait kodları silmiş olacak.

3) Her tik aynı değildir. Benim bahsettiğim bu yöntem, yeni başlayan ve kontrol edilebilen tikler içindir. Ama kekemelik gibi biyolojik rahatsızlığa dönüşmüş tikler için, mutlaka bir uzmana başvurmalısınız...

GEÇMİŞ OLSUN
actionsmile

SON BİR NOT DAHA
BUNU YENDİĞİNİZDE KENDİNİZİ TEBRİK ETMEYİ UNUTMAYIN
alk78

Belgin ∞ 26-03-2009 08:10 PM

Cevap: Tiklerden Kurtulun!!!

Bende çok sallanırım otururken, yatarken ama benim hoşuma gidiyor y789

UqUr 26-03-2009 09:09 PM

Benim de hoşuma gidiyordu ama bir topluluk içerinde de başlayınca, herkes alay ediyor. Sallanma diyor. Hatta bir keresinde hoca tahtaya kaldırıp sözlü yapınca heyecandan farkında olmadan sallanıyomuşum da arkadaşlardan biri kalkıp, omuzlarımdan sıkıca tutmuştu. Tüm sözlüye öyle devam etmiştik KOP :) KOP

duygu460 26-03-2009 09:19 PM

Bendede şu klasik tik var .Hani biri karnınıza dokunuyomuş gibi yapar sizde ana avrat düz gidersiniz ya :D ondan bunu çözümü bu değil sanırım. Ama bendede sivilce koparma,kabuk bağlamış yaralarla oynama alışkanlıkları var acaba işe yarar mı bu yöntem ???
Saygılar...

UqUr 26-03-2009 09:45 PM

Alıntı:

duygu460 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337412)
Bendede şu klasik tik var .Hani biri karnınıza dokunuyomuş gibi yapar sizde ana avrat düz gidersiniz ya :D ondan bunu çözümü bu değil sanırım. Ama bendede sivilce koparma,kabuk bağlamış yaralarla oynama alışkanlıkları var acaba işe yarar mı bu yöntem ???
Saygılar...

Sivilce koparma ve kabuk bağlamış yaralarla oynama alışkanlıkları için oldukça işe yarar arkadaşım.

Ama karnına dokununca isteksiz tepki vermen, kontrol edemediğinden daha ciddi bir yöntem gerektirir.

yas_min 26-03-2009 10:10 PM

O zaman abur cubur yerkende bu ise yarar desene; sonucta beynine yeni pprogram yolluyorsun, eskisini siliyorsun, misal ben ve nutella:)))

Nutellaya dalmadan duracagim, beynim bunu yapmami engelle dicem ohh ne guzel dahada yemicem, bu konu benim hosuma gitti, kesinlikle denicem bunu nutellayla:)))

Beynim derken acaba zihnimemi soz gecirmek istiyorum??

daada 27-03-2009 03:35 PM

Sigara içmek istemediğinizde de yapılabilir gibime geldi rahatlıkla ..Deneyeceğim.Az içiyorum.
Ama çok içinler üzerinde nasıl bir etkisi olur bilemiyorum.

UqUr 27-03-2009 07:45 PM

Sonuçta herşey beyninizde bitiyor. Evet... Çok yememek ve sigara içmemek için kesinlikle uygulanabilir. Ayrıca temizlik takıntısı için de uygulanabilir.

Çok uzn zaman önce temizlik takıntım da vardı.
Ne zaman herhangi bir yeri ya da vücudumun bir yerini kirli düşünsem, gözümle görmedikten ve tam olarak kirli olduğunu anlamadıktan sonra "Ben tertemizim." ya da "Burası tertemiz." diyor ve hemen dokunuyordum. Böylelikle geçti.

(Ama ondan öncesinde koltuklar pis diyerek bomboş minibüste ayakta gidiyor, demirlere tutunmak istemediğimden her defasında insanların üzerine düşüyodum.)

y78912389 Aman susun kimseler duymasın 12389 y789

yas_min 27-03-2009 11:28 PM

Ugur denedim ben bugun bunu, kendimle konustugumu fark ettim, bu sabah ben ve beynim zayiflicaz, biz gucluyuz, beynim abur cubur yememi engelle dedim... ya inan sabah guzel bi kahvalti yaptim, oglen kucuk tabak yemek yedim ve bitiremeden doydum ve durdummmm. henuz aç degilim, beynim bu isi harbiden ciddiye aldi, aç birakcak beni bu gidisle:)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 PM.