24-03-2011, 02:52 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Olumlu Düşünememe! Alıntı: Iscream Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese,
Foruma yeni üye oldum , birkaç saat önce... Telkin müziklerini indirdim ve dinlemeye başladım. Benim sorunum şu ki, sürekli endişeli ve gerginim. Hayatımda bir takım maddi kaynaklı problemler var, bu yüzden endişelerimi bir türlü sonlandıramıyorum, herşeyi akışına bırakamıyorum, sürekli endişeli ve gergin olduğumdan kafamdan birçok negatif düşünce geçiyor ve etrafıma da negatif enerji yayıyorum. Bu sürekli endişeli ve huzursuz ruh halinden kurtulamıyorum. Forumdaki birçok konu ve başlıkları okudum, olumlu düşünmeye çalıştım ama olmuyor. Telkinlerin işe yaramasını umuyorum. Bunun dışında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Fikri olan var mı? |
Olumsuz düşünmeyi öğrenen beyin, olumlu düşünmeyi de öğrenebilir.
Bilinçaltınız bugüne dek depoladıklarını, şu an hayatınızda tezahür ettiriyor. Ne depoladığı ise ortada... Sadece endişe, korku ve sıkıntı. Güzel haber şu, bugünden sonra bilinçaltınıza sadece mutluluk, umut, huzur ve neşe ekin, sonrasında da bu güzel duyguları biçin.
Peki bu nasıl olacak diye sorduğunu duyar gibiyim. Elbette kötü düşünceleri kafanızdan atarak. Düşüncelerinizin kalitesinden sorumlu hissedin kendinizi. Hepsinin teker teker farkında olun, seçin onları. İşinize yaramayanları hemen anında yok edin.
Hepimiz düşüncelerimizin düşünürleriyiz ve düşüncelerimizden sorumluyuz.
Sonuç itibariyle öncelikle düşüncelerinizin farkında olarak işe başlayın.
Sonrasında şu olumlamayı hayatınızın bir parçası haline getirin
"Ben her zaman sağlık, neşe, huzur ve mutuluk içindeyim."
Buna bilinçaltınız tamamen inanana kadar söyleyin. Bunun için öngörülen 21 gündür. Bu sürenin sonunda mutsuzluğunuzun devam ettiğini fark ederseniz, ümütsizliğe kapılmayın siz 1 ay yapın, gerekirse 2 ay yapın.
Bu olumlamları söylerken, mümkün olduğunca bedeninizi gevşetin (zihin ve beden birlikte çalışır çünkü) gevşemiş bir beden, gevşemiş bir beyin demektir, bu da olumlamaların bilinçaltına nüfuz etmesini kolaylaştıracaktır.
Aynı zamanda olumlamaları söylerken buna inanarak ve tüm mutluluk kelimelerini her bir hücrenizde hissederek tekrarlayın.
Muhteşem sonuçlar alacağınızdan eminim.
Kolay gelsin. |
| |