| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ikinci baharNe Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! ikinci bahar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cocukluğumdan beri sıkıntı cektım cok zor bi hayat yasadım 4 yıl ilaç kullandım 28 yaşındayım ma bu sıkıntıları cekerken niye bilmiyorum derinlerden bir ses duymaya basladımn herseyin gecip yeni bir hayatın başlayacagına dair sabrettim bu arada giderek hslerim kuvvetlendin kendi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2013
Tesekkür: 4
22 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() cocukluğumdan beri sıkıntı cektım cok zor bi hayat yasadım 4 yıl ilaç kullandım 28 yaşındayım ma bu sıkıntıları cekerken niye bilmiyorum derinlerden bir ses duymaya basladımn herseyin gecip yeni bir hayatın başlayacagına dair sabrettim bu arada giderek hslerim kuvvetlendin kendi başıma hiç olumlu düşünce kalıpları oluşturamadım bişeylerin farkındaydım herseyin düşünceyle gerceklestiini biliyordum ama yapamıyordum ve yolum buraya düştü cünkü careyi aradım ve istedim işte burdayım ikinci baharımın basında cok umutluyum ve inanıyorum herşey güzel olacak saygılar
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2013
Tesekkür: 17
39 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hoşgeldin.... |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hoşgeldin heavenn 28 yaşındasın neden ikinci baharımdasın diye yazdın merak ettim naçizane.. siteden bol bol şifalanman dileklerimle..sevgiyle huzurla |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2012
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çünkü papatya, bence, buradaki telkinlerden sonra ikinci bir hayat söz konusu. hayatımızn dönüm noktası, çünkü eğer değişirsen gerçekten yaşamaya işte o zaman başlıyorsun. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() doğru söyülüyorsun serpilciğim ama ne bileyim ikinci bahar deyimi nedense ben de olumsuz çağrı yapıyor..hayatımızın var olan baharına yeni fidanlar dikmeye, var olan baharında farkedemediğimiz mis kokuları hissetmeye, ruhumuza huzur veren kuş cıvıltılarını duyumsamaya nedersin..böyle daha çok kendini iyi hissetmiyor mu insan..tıpkı herşey güzel olcak değil de, hayat şuanda da güzel..güzel olanı seçiyorum ve hissediyorum gibi..sevgiyle:) |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
22 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet serpilcim aynen öle bugüne kadar hayat yaşamadım ama bundan sonra herşey farklı olacak ikinci ve en güzel baharımı yaşıycam inşallah |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() canım papatya bazı insanlar genç yaşta öle zorluklar yaşıyoki hayatın bitmiş ve yeniden başlamış gibi hissediyosun olumlamaları ileriye atma konusunda haklısın ama umudunu kıran insanlarla bir arada yasamak zorundaysan gelecek ıçin umut etmek en doğrusu sevgiler |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yaşasın ömrü hep bahar tadında yaşamayı seçenler.Yanınızdayım hep destek tam destek.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! ikinci bahar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cocukluğumdan beri sıkıntı cektım cok zor bi hayat yasadım 4 yıl ilaç kullandım 28 yaşındayım ma bu sıkıntıları cekerken niye bilmiyorum derinlerden bir ses duymaya basladımn herseyin gecip yeni bir hayatın başlayacagına dair sabrettim bu arada giderek hslerim kuvvetlendin kendi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi