01-04-2009, 06:09 PM
|
#46 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: The secret i izledikten sonra Alıntı: ekinoksal Nickli Üyeden Alıntı
merhaba sevgili dostlar.
ben bu siteye yaklaşık 1 aydır üyeyim. Ve ilk girdiğim sıralarda ritmotransların güvenliğinden tereddütlü idim.. Hatta kabuslar falan görmeye başlayınca Atakan beye bunun güvenli olup olmadığını nerden bilebiliriz diye onu zora sokacak bir sorum bile olmuştu. Şimdi huzurlarınızda ondan özür diliyorum. Bana verdiği cevaplarda the scret filminden söz etmişti. Araştırıp izledim. Ve içimde sanki 60 kilo uranyumdan elde edilmiş bir atom gücü hissettim ki (bu arada 60 kilo idim) 1 kilosu hiroşimaya neler yaptı bilirsiniz , sanki bütün hücrelerimdeki moleküllerin atom çekirdeklerinden devasal bir güç sızıntı yapmaya başlamıştı . Artık kendimi çok farklı hissediyordum. Gözlerimi kapayıp vücudumda yolculuğa çıkabiliyorum. hücrelerimin efendisi olduğumu ve onları istediğim gibi yönlendirebileceğimi hissediyordum. İşe ilk fazla kilolarımdan kurtulmakla başlamaya karar verdim ve artık sağlıklı bir bedenimin olmasını fiziğimin düzgün olmasını ve bunun yada daha iyisinin kabulüm olduğunu diledim. Ve bana bu olağan üstü gücü veren Allah' a teşekkür ettim (bu taktiği shamanic arkadaşımızın yazılarından okumuştum) artık hedefime ulaşmak için sadece zaman gerekiyordu bekleyip görmek yani. Ama bu arada boş durmadım . Bu olağan üstü güç bende olduğu için başka dileklerde de bulunabilirim diye düşündüm. Ve hayatımda bana ağır bedeller ödeterek tecrübelenmemi sağlayan tüm olumsuzlukların iyi yönlerini düşündüm ve teşekkür ettim ama artık bazı problemlerin çözülmesi gerektiğini ve bende bu gücün saklı olduğunu düşündüm ve sadece diledim önce 30 milyar sonra 100 :) bütün ekonomik sıkıntılarımın yok olduğunu hayal ettim inanın sevincimden anlatamıyorum bile ellerim titriyor 3 gün sonra hiç hesapta olmayan bir mirasçı olduk 50 milyar geleceğini öğrendik ve kardeşime 500 milyar piyangodan çıktı 50 milyarda bize verme sözü verdi. yani şu anda 100 milyar gelecek ve arkama yaslanıp hayal kurmaya başladım. tıpkı gerçekleşmiş gibi. | hüff nasıl oluyor da yapıyorsunuz kardeşim? ben beceremiyorum bir türlü...dilim olmuş gibi konuşabiliyor, teşekkür de ediyorum peşinen, ama içimdeki o şom ağızlı siyahça tersini söyleyip dururken nasıl olacak??
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |