| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Söylediklerinize dikkat edinNe Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Söylediklerinize dikkat edin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız söylediklerimiz hayat yolunda ufak ufak taşlar gibi onlarla belirlenip şekilleniyor yollar..onlara basıp ilerliyo zaman mekan...asıl şunu söylemekti maksadım..akla gelen her olumsuz düşünceye batan o dikenlere karşı olumlu bir düşünce bulmayı teklif ettim kendime bugün..işe yaradı pek çok konuda..bir şeyler içimi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() söylediklerimiz hayat yolunda ufak ufak taşlar gibi onlarla belirlenip şekilleniyor yollar..onlara basıp ilerliyo zaman mekan...asıl şunu söylemekti maksadım..akla gelen her olumsuz düşünceye batan o dikenlere karşı olumlu bir düşünce bulmayı teklif ettim kendime bugün..işe yaradı pek çok konuda..bir şeyler içimi acıttıgında hemen ona karşı panzehir olarak beyinde mutluluk kimyasallarını aşagı çeken olmsuz düşüncelere karşı yenidem bu kimyasalları yerine koymak için hemen anında ama bir olumlu düşünce ile ama ile devam eden cümle kurmak..bazen aynı konu içinde olumlu birşeyler çıkmassa çok arasamda bu sefer ona yakın bir alakadar bir meselede kendimi mutlu etmek ti amacım..yani bazen yardımcı konular bulmak gerekti..hani okulda gider komşudan bi drtlük beşlik alma hikayesi vardı ya..aynı.. bu sefer benzer bi konudan olumlu bi drtlük beşlik istedim..idare ettim ama çalışma gerektiriyo.... ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: Eskişehir
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yüregimde bir çocuk Sevinçle hüznü Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri... Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri... Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor... Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor... Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor... Yüregimdeki çocuk Bir elinde umutsuz dikenleri Digerinde umut çiçekleri Gözlerinin içi gülüyor... Yüregimdeki bu çocuk Gelecekten umutlu Hayatla barışık yaşıyor... H.S.KARAGÜL
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() son zamanlarda o kadar çok olumsuz düşünce kurmaya başladım ki. Akşam bi arkadaşımla msn de konuşurken bana dedi ki "neden hep olumsuz cümle kuruyosun eğer böyle gidersen hiç mutlu olamazsın" dedi. Önceki yazdıklarımı bi gözden geçirdim ve kurmuş olduğum cümlelerin hep kalıplaşmış cümlelerim olduğunu farkettim. Bu günden sonra o cümleleri kimse bana kullandıramaz. Çünkü bu gün hiç olumsuz cümle kullanmamaya çalıştım ve çok iyi hissettim.Arkadaşlar yazdıklarınızda çok haklısınız özellikle scorpy ve lalezar "beyine mutluluk sinyalleri gönderme" bu gün bunu çok yaptım. Teşekkür ederim.
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ çareSİZseniz çareSİZsiniz | |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aslında evet pek yapamadığımız şeyler bunlar bir pedagoji kitabında -ki başlık: çocuğa hayır demek çözüm değil- şöyle diyordu Çocuğunuz elbette kollamak istersiniz onun zarar görmesini istemezsiniz ama tepkinizi aa sakın hayııırr şeklinde veriyorsanız onun beynindeki merak duygusu hayal kırıklığıyla inada dönüşecektir ve tam tersini yapmaya devam edecektir Bu yüzden çocuğunuza olumsuz telkinlerinizi olumlu şekilde ikna edebilirsiniz. İşte Evvett Ali hadi bunu burya değil masaya koyalııımm ouyun halinde o zaman çocuk kırılmaz Hepimizin içinde büyümemiş çocuklar olduğuna göreee sanırım doğru yoldayız bu başlıktaki açılmış tüm satırlar çok değerli ...teşekkürler Ya arkadaşlar sizler epey bi yol katetmişsiniz ama ben daha başındayım kendi kendine düşünmek yada konuşmakta ve kendini olumluya şartlandırmak çok faydalı ve engel tanımadan tam kanalize olmak gerek sanırım bunu başarıyorsunuz Bense bazan bölünmelerimden rahatsızım unutuyorum bu konudaki gündelik alışkanlıklarıma dönsem de azimliyim Evveeett bu durumu aşacağım kesinlikle! |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Guest
| ![]() sevgili yakamozdusleri... emin ol hepimiz aynı yolda yürüyoruz ( ki arkadaslarda katılacaktır diye dusunuyorum ) ve bu yolda duraksıyoruz zaman zaman... kendi adıma konusayım... tokezledigim bile oluyor.. hani olumlu konusacaktın seda ?? hani olumlu dusunecektin ?? diye kendime soylenip durdugum o kadar çokki... ama biliyormusun zamanla azalıyor... olumlu dusundugun zaman dilimleri haftalar gectikce daha bi uzuyor... engel dediğimiz sey yine kendimiziz maalesef.. sunu paylaşmak isterim ; kıyaslama yapmamayı kıyaslama yaparken daha cok tokezlediğimde öğrendiğimi farkettim... 1 gun onceki kendimi baz almayı ogrendim.. nacizane tavsiyem budur... bide iyi haber var,, olumsuz dusundugumuzun bi şekilde farkına varabiliyorsak... atılacak en buyuk adımı atmıs oluyoruz aslında.. farkındalığımızın yüksek olması dileğiyle.. sevgiler... |
![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili seda ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() tam ben bunları yazarken sezen aksu kulaklarımda cınlıyor.farkındayımmm diyor.dinleyelimmi beraber 44 | |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Söylediklerinize dikkat edin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız söylediklerimiz hayat yolunda ufak ufak taşlar gibi onlarla belirlenip şekilleniyor yollar..onlara basıp ilerliyo zaman mekan...asıl şunu söylemekti maksadım..akla gelen her olumsuz düşünceye batan o dikenlere karşı olumlu bir düşünce bulmayı teklif ettim kendime bugün..işe yaradı pek çok konuda..bir şeyler içimi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi