Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   hipnoz metinleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/11033-hipnoz-metinleri.html)

polyanna__77 07-07-2008 10:18 PM

hipnoz metinleri

slm atakan bey
aslında siteyi 2 aydır takip ediyor ve belirli bir düzen içerisinde dinliyorum telkinleri.
bugün bir sitede size yazılmıs bir mesaj dikkatimi cekti.konu hakkında yorum yapamadığım için bilgi almak istiyorum.
hipnoz geçicidir deniliyor ve hipnozda kullanılan metinler 2.tekil kişi sen diye başlar deniliyor.metinlerin alındığı sitenin yabancı bir hipnoz sitesi olduğundan bahsedilmiş ve bilinçaltının buna tepki vermesi için telkinlerdeki metinlerin 1 tekil kişi ben yaparım,böyleyim gibi olması gerekirken sizin kullandığınız metinlerdeki şimdi rahatlıyorsun,duyuyorsun vb.. kelimelerin bilinçaltına etki etmediğine dair ve bu tekniğin hiçbir ülkede kullanmadığına dair bir yazıydı okuduğum.
size karsı inancımı kaybetmiş değilim ve sizi gercekten taktir ediyorum bu konuda anlasalım:)
ama şu bilinçaltı beni karıstırdı,sen mi ben mi olayı.....
cevabınız için şimdiden tşk ederim

hayatimdegisti 07-07-2008 10:49 PM

Ynt: hipnoz metinleri

Bir bitkisel şifa sitesi sahibi kendi sitesine telkin cd'leri bölümü eklemiş.Yeterli ilgiyi görmeyince de google da arama yapıp bizim sitemizin isminin geçtiği forumlarda kendince eleştirilerde bulunuyor sonra da kendi sitesinin linkini veriyor.Ben amacına ulaşmaması için yanıt vermemeyi tercih ediyorum.

Özetle getirdiği eleştiriler şunlar.

Ritmotrans diye bir yöntem dünyada yok

Zaten bizim sitemizin girişinde ritmotransı dünyada sadece bu sitede bulabilirsiniz diyoruz.Bizim sitenin girişinde belirttiğimiz bir şeyi eleştiri olarak getirmek kadar saçma bir şey olabilir mi?

İngilizce Scriptler kullaniliyor bunlar çeviriliyor

Bunu da sitede belirttim.Nlp eğitimim olmasına rağmen kendim script yazmadığımı bu scriptler yurt dışından satın aldığımı portalda yazdım.

İkinci Tekil Şahıs Kullanılması

Başkasının sesi ile telkin dinlendiğinde elbette ikinci şahıs kullanılır.Dünyada ki bir çok yabancı subliminal cd hazırlayan site bu şekilde kullanır...Bu kadar saçma bir eleştiri olamaz.

Özetle tek maksadı sözde eleştiri yapıp kendi bitki şifa sitesinin reklamını yapmaktır.Pek ciddiye almayınız.

polyanna__77 07-07-2008 10:58 PM

tşk ederim
uslubu size karsı bir saldırı seklinde zaten .sitenin linkini de verdim diğer arkadaslarla paylaşmak adına....
siteye cok sık mesaj yazmasam da iyi bir takipçinizim.tesadüfen bulduğum bu site,sizler ve tüm bilgiler için, kendi adıma çok şey kazandım.Eleştiriler elbette olacaktır,bu başarının göstergesidir zaten.
sorularımıza gelen çabuk yanıtlar için tekrar tşkler..

polyanna__77 07-07-2008 11:00 PM

bu arada linki silmişsiniz atakan bey,neden

hayatimdegisti 07-07-2008 11:06 PM

Alıntı:

emel Nickli Üyeden Alıntı
bu arada linki silmişsiniz atakan bey,neden

Size özel mesajla da bildirdim nedenini.Bu kişilerin amacı zaten bu tür polemikler çıkarmak.
Burada link verilirse konu uzayacak bende dahil olup yanıt yazmak durumunda kalacağım.

hayalayaz 07-07-2008 11:15 PM

emelciğim
yıllardır kişisel gelişimle ilgilenirim..kişisel olarak gelişmeye çalışırım..kişisel gelişimin başlarında olumlamalarla tanıştım..bir çok kitap okudum...ben mi? senmi, sorusunu en güzel şekliyle deneyimledim..

nezaman "ben şöyleyim" dediğimde..olumlama daha bilinçaltına doğru aldığı yolun çeyreğini bile kat etmeden..bilincim kaldırdı başını..nah dedi bana.. ee tabii dedim.çok tekrar etmek lazım..ne kadar tekrar ettiysem edeyim..bilincim bana bunun aksini öyle bir şekilde isbat ettiki..söylediklerimin tam tersi yaşamımda tezahür etti arka arkaya..
bende başladım.."hayalcim sen..şöylesin" demeye hatta bilinci kandırmak için biraz alaycı bir şekilde, bilinçaltı nasılsa yorum yapmıyor, işe yaradı.

ayrıca subliminal telkinlerde, zaten ses duyulmuyor ki..bilinçaltımız senlik benlik derdine düşsün..bu site aldı başını yürüdü..allahımıza çok şükür..hayatım değişti artık bir ekol..gerek telkinleri..gerek tüm içeriği ..gerekse üyeleri ile...meyve veren ağaç taşlanır...taş atanlarada saygılı sevgiler ama şu amcayı ben bi göreyim..arayayım şimdi nette..dedim ama vazgeçtim.

polyanna__77 07-07-2008 11:28 PM

sevgili hayal;
mesajın için tşk ederim,katılıyorum tabiki öyle.ben bu siteyi ve ortak hedeflerimizin olduğu tüm arkadasları cok seviyorum.sorgulamak insana özgü birşey tabiki,ama yanıtlar doyurucu oldu benim için,daha fazla karıstırmıyorum ttli3
bu arada basım çatlıyo bugün,gece kulaklıklar hep çıkıyordu kulağımdan .dün saç bantı taktım, arasına da kulaklıkları koydum. sabaha kadar dinlemişim ilk defa(tavsiye ederim saç bantı ile kulaklıklar yerli yerinde arkadaslar) music45
sevgi ve ışıkla kalın

CeM 08-07-2008 12:21 AM

Bende o yorumu gördüm nette ve ağırlıklı olarak şunu belirtmiş;etki görenler muhtemelen placebo yaşamıştır.Fakat Atakan abiye ulaşan ve forum da da yazılmış olan birçok mesajda birçok üyenin telkinlere inanmadığı halde etki gördüğünü biliyoruz bence bu küçük örnekten bile placebo ile bir ilgisinin olmadığını anlıyabiliriz son olarak şunu da ekliyeyim;eğer dediği gibi olsaydı zannediyorum ki placebo etkisi ile kimse kilo veremezdi ,ya da sigarayı bırakamazdı hismiley veya 2.tekil şahıs 1. şahıs herneyse art56art56

MagNetiC 08-07-2008 01:20 AM

Alıntı:

emel Nickli Üyeden Alıntı

bu arada basım çatlıyo bugün,gece kulaklıklar hep çıkıyordu kulağımdan .dün saç bantı taktım, arasına da kulaklıkları koydum. sabaha kadar dinlemişim ilk defa(tavsiye ederim saç bantı ile kulaklıklar yerli yerinde arkadaslar) music45
sevgi ve ışıkla kalın

aslında gece hoparlörle dinleyebilirdin.. gece için daha kullanışlı oluyor y789
bilmiyorum donanımın varmı ama bu şekilde uykunda daha rahat etmiş olursun... onayi
sevgiler.... hismiley

CeM 08-07-2008 12:08 PM

Evet bende hoparlörle dinliyorum,hem yatarken hem gündüz öneririm. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 AM.