06-08-2008, 04:10 PM
|
#3 (permalink)
|
Binbaşı
Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sitemiz hakkında bir istek ! ciddiyeti konusunda Alıntı: SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
asker künyemizin fotoğrafını koysak?? dusun
isimlerimizi bilmek çok mu önemli serkancım... ???
önemli olan paylaşmak ve bilgilerden, tecrübelerden faydalanmak.
isme gerek yok diye dşünüyorum. ben sarı çizmeli memet ağa.. dünyadan herhangibiryerden ve nitekim anlaşabiliyoruz. aynı dili konuştuğumuz için.
yani benim fikrim bu...
dediğine de hak vermiyor değilim. fakat burası, internette dolaşan herkesin bir şekilde girebileceği bir yer. ve internet ortamını iyi de biliyorsun.
buradaki kimse art niyetli değil ama dışarıdan gelcek birinin art niyetli olmadığını bilemeyiz. ve bu şekilde 4 faktör insanların başına büyük sorunlar açmasına sebebiyet verebilir, yani isim, soy isim, doğum yılı ve memleket bilinmesi bu insanların işine gelir.
şimdi lütfen sende imzandan adını, soyadını, doğum yılını ve memleketini kaldır.
sağlıcakla ve ışıkla... | saygı duyarım fikrine mumincim ben burda birbirimizi tanımamız acısında örnegin her hangi bi postta birine hitaben bi şeyler yazarken adıyla hitap etmek biçiminden bahsediyorum dedigin dogru buz degil 1998 yılından beri cyberalemdeyim gizlilik ön planda neyse boş ver o zaman :p
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |
| |