Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   Satışta Olan CD'leri Dinleyenlerin Tecrübe Paylaşımları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/13768-satista-olan-cdleri-dinleyenlerin-tecrube-paylasimlari.html)

empati72 22-09-2008 10:17 AM

Satışta Olan CD'leri Dinleyenlerin Tecrübe Paylaşımları

Merhabalar Atakan Bey yada Yardımcı olabilecek diğer arkadaşlar.
Ben satışta olan cd leri satın alıp dinlemiş ve uygulamaya geçirmiş olan arkadaşların,tecrübelerini ve gelişimlerini paylaştıkları bir alan oluşturalım istiyorum.Bilgi almak için mail atıyorum ama çok açıklayıcı olmuyor yada cevap alamıyorum. Bu şekilde bir başlık açılırsa daha faydalı bir paylaşım gerçekleşeceğini umuyorum.Teşekkürler.

elba 22-09-2008 11:09 AM

Ynt: Satışta Olan CD'leri Dinleyenlerin Tecrübe Paylaşımları

Evet çok iyi olmuş böyle bir konu açılması... Umarım dinleyen arkadaşlar katılım gösterir. 956k

maxim 22-09-2008 08:24 PM

Alıntı:

empati72 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Atakan Bey yada Yardımcı olabilecek diğer arkadaşlar.
Ben satışta olan cd leri satın alıp dinlemiş ve uygulamaya geçirmiş olan arkadaşların,tecrübelerini ve gelişimlerini paylaştıkları bir alan oluşturalım istiyorum.Bilgi almak için mail atıyorum ama çok açıklayıcı olmuyor yada cevap alamıyorum. Bu şekilde bir başlık açılırsa daha faydalı bir paylaşım gerçekleşeceğini umuyorum.Teşekkürler.

teşekkürler sevgili empati72,senden başka kimse bu konuyu düşünememiş sanırım onayi
özel cd,ler pek konuşulmuyor burada...
ben refah ve zenginlik cd almıştım fakat o kadar koşuşturma yaşadım ki tam anlamıyla dinleyemiyordum
hatta bir süredir hiç dinleyemiyorum...
atakan bey'den telkin içeriğini istedim portal sitede telkin içeriğini okudum ve bir kağıda aktardım,
önümüzdeki günlerde düzenli bir şekilde dinlemeye başlayacağım
sonuçlarını burada paylaşacağım....
sevgiyle kalın

empati72 23-09-2008 08:56 AM

Ben teşekkür ederim maxim ilgin ve verdiğin bilgiler için.Benimde hızlı okuma, dil öğrenme ve fotografik hafıza gibi cd ler ilgimi çekti ama öncelikle ayrıntılı bir bilgi almak istiyorum.Sitede çok fazla bilgi yok bunlarla ilgili. Mesela telkin içeriğinden bir parça konabilir, ya da ne bileyim dil öğrenme derken bu cd yi dinlediken sonra daha kolay kelime ve gramermi öğrenmeye başlıyacağım,yabancı dil çalışma şeklim nasıl olacak, hızlı okuma cd sini dinlemeye başladıktan sonra hızlı okuma gerçekleşecekmi ayrıca artı bir çalışma yapmam gerekiyormu gibi sorular kafamda mevcut.Atakan beyde sanırım müsait değil şu aralar cevap alamadım. Bir şey sorabilirmiyim. aldığın cd yi sitedeki diğer telkinlerle berabermi dinliyorsun acaba?

maxim 23-09-2008 03:14 PM

bazen tek başına bazen karışık dinliyordum........
ama şimdi listemi yenileyip daha düzenli bir şekilde dinlemeyi düşünüyorum
ego,kendine güven ile birleştirip dinleyeceğim..........

bu konuda bazı yorumlar var.........baka bilirsin
http://www.hayatimdegisti.com/portal...jc_allComments
http://www.hayatimdegisti.com/portal...=298&Itemid=36

arguz58 07-10-2008 01:51 PM

Alıntı:

empati72 Nickli Üyeden Alıntı
Ben teşekkür ederim maxim ilgin ve verdiğin bilgiler için.Benimde hızlı okuma, dil öğrenme ve fotografik hafıza gibi cd ler ilgimi çekti ama öncelikle ayrıntılı bir bilgi almak istiyorum.Sitede çok fazla bilgi yok bunlarla ilgili. Mesela telkin içeriğinden bir parça konabilir, ya da ne bileyim dil öğrenme derken bu cd yi dinlediken sonra daha kolay kelime ve gramermi öğrenmeye başlıyacağım,yabancı dil çalışma şeklim nasıl olacak, hızlı okuma cd sini dinlemeye başladıktan sonra hızlı okuma gerçekleşecekmi ayrıca artı bir çalışma yapmam gerekiyormu gibi sorular kafamda mevcut.Atakan beyde sanırım müsait değil şu aralar cevap alamadım. Bir şey sorabilirmiyim. aldığın cd yi sitedeki diğer telkinlerle berabermi dinliyorsun acaba?

evet arkadaşım aynı cd ler benimde dikkatimi çekti bende bugun 07.10.2008 tarihinde bu konuda bir sayfa açtım umarım atakan bey yada yardımcıları kıdemliler vs bu cd leri alan uygulayan birileri bizi tatmin eder bizde ilgili cd leri alırız. özellikle fotografik hafıza çok ilgimi çekiyor.

elba 08-10-2008 10:57 AM

Arkadaşlar ben cuma günü "zenginlik" cdsi siparişi verdim. Atakan Bey 2 gün içinde elimde olacağını söyledi. Dinlemek için sabırsızlanıyorum. blissy Gelişmeleri buradan paylaşacağım.

Sevgiler mlk34

elba 10-10-2008 01:41 PM

Bugün "zenginlik" telkinlerimi dinlemeye başladım arkadaşlar smiliyface

btlcm 10-10-2008 07:34 PM

bende dil cdsi sipariş ettim ama henüz ses yok.gelsin bende gelişmeleri aktaracağım. aklımdaki sorulara tam cvp alamadan sipariş verdim artık deneyim göreceğiz. ama ben inanıyorum faydası olacağına ttli3

teoman_ 10-10-2008 07:43 PM

ben saç gürleştirme, hafıza konsantrasyon ve hızlı okuma telkinleri dinliyorum. boy uzatma telkini de yolda...
pc05

Alıntı:

elba Nickli Üyeden Alıntı
Bugün "zenginlik" telkinlerimi dinlemeye başladım arkadaşlar smiliyface

cüzdanında bir ağırlık hissetmeye başladığın zaman haber ver. bende sipariş vereceğim wave

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM.