| ||||||||||
|
Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz Forum Radyosu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Forumumuza ait bir radyomuz olsa:)tşkr şimdiden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 78
55 Mesajinıza toplam 205 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Forumumuza ait bir radyomuz olsa:)tşkr şimdiden
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Geleceğin gün beni bulabilicek misin? Diye Sorarken sen ine kaçışlarınla mücadele ediyordun. İyi Kaçışlar Sevdiğim.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: bursa
Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() güzel olurdu degişik bi fikir gercekten |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
55 Mesajinıza toplam 205 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evet en azından birbimize sesimizi duyururak daha sıcak bir ailemsi ortam oluştururuz:)
__________________ Geleceğin gün beni bulabilicek misin? Diye Sorarken sen ine kaçışlarınla mücadele ediyordun. İyi Kaçışlar Sevdiğim.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() özlem hanım cumartesi geceleri kuantum ve isim analizi yapıyor onu sitedenbir çok kişi dinliyor duyurduğu zaman..ama radyo başlı başına bir iş..bende kuantumla ilgili radyo ve televizyondaki yayınların artmasının çok iyi olacağı fikrindeyim..radyo olmasada birileri bir kaç saat yayın yapsada olur diye düşünüyorum.. biz istiyelim ..gerçekleşir belki..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ya şöyle yapabiliriz aslında mesala yayın almak isteyenler yönetim aracılığyla yayın alır program hemsohbet hem şarkı müzik tadında gider.. Sonra hoşlandığımız yazı şiirleri konuları tartışırız.. Bencede istersek olur:)
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bir şehirdeki radyoyla anlaşmak lazım ve bu radyonun yerel bir radyo olmaması lazım..msn gruba gelirseniz oradan daha net fikir alışverişi yapabiliriz..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ms gruba nasıl gelivercem:)
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben bugün Atakan beyden olumlu olarak sonuç aldım.zannedildiği kadar zor değilmiş ..bende öyle zannediyordum.ama form sahiplerinin bu konu hakkında bilgileri varmış.şmdi yapmamız gerekn ne bilmiyorum ama Atakan bey heralde yapar birşeyler şimdi..ayrıca yapabileceğim her ne olursa olsun bende yapmaya hazırım..
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Emeğin çok geçti canım teşekkür ederim.. Saolun desteğini için arkadaşlar sizlerde..
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz Forum Radyosu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Forumumuza ait bir radyomuz olsa:)tşkr şimdiden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi