| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Xenon Öss Başarısı Kutlama PartisiSınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek Xenon Öss Başarısı Kutlama Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sitemizin ilk üyelerinden XENON http://www.hayatimdegisti.com/forum/...=profile;u=125 Öss sınavında Türkiye 176.si olmuştur..Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.... Kutlamak isteyenleri partiye bekliyoruz.... [youtube=425,350]... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sitemizin ilk üyelerinden XENON http://www.hayatimdegisti.com/forum/...=profile;u=125 Öss sınavında Türkiye 176.si olmuştur..Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.... ![]() Kutlamak isteyenleri partiye bekliyoruz.... ![]() ![]() ![]() ![]() [youtube=425,350]
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 25 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() cok sagolun Atakan bey siz siteyi kurdugunuz,gelistirmeye ugrastiginiz zamanlarda ben de öss ile ugrasiyordum sunu belirtmeliyimki calismalariniz ve sitenin kalitesi yarışı ![]() ![]() Kidemli üye XENON
__________________ atom numarası: 54 <br />atom ağırlığı: 131.29 akb <br />ergime noktası: -111.9 °c <br />kaynama noktası: -108.1 °c (165.05 °k, -162.58 °f) turu: soygaz <br />yoğunluk (oda sıcaklığında): 5.8971 g/cm3 <br />renk: renksiz bulunduğu <br />tarih: 1898 bulan: Sir William Ramsay <br />kelime kokeni: XENON |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() xenon tebrik ederim.Çok zoru başarmışsın ne kadar güzel bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum.Hayatının geri kalan kısmında bol bol başarılar diliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Pınar Akgüç Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bravooooooo ![]() tebrik ederim... işte biz buyuz, hepimiz başarılı insanlarııızzzzz ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Guest
| ![]() Harika bir iş başarmışsın xenon....tebrikler...üniversite yaşamında nice mutlu, başarılı yıllar dilerim.. ![]() |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Xenon seni kutluyorum dostum! Bende bu sene gireceğim Öss'ye tabii ki hedefim seninki gibi bir başarı. Başarı için herşeyim var, ilgili bir dersane, ilgili bir aile, istekli ben :) ama birtek şu bilgisayardan kurtulamıyorum. Hergün açmasam olmuyor. :( Sen naptın bu konuda bir tavsiye versen, dediğini telkin olarak kaydedip sabah akşam dinlicem valla :D |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() EFT tekniğini bir denesen KhaLdunTR? ![]() |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bugle eft ile ilgili sitede birşey bulamadım ama googleda araştırdığıma göre reikinin alanı içindeymiş ve baktığım yerlerde illa bir uzmana danışın falan diyordu. Senin bir kaynağın, yardımcın var mı bu konuyla ilgili? Varsa, paylaşırsan sevinirim. |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tebrik ederim, çok güzel bir derece. herşey gönlünce olsun
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek Xenon Öss Başarısı Kutlama Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sitemizin ilk üyelerinden XENON http://www.hayatimdegisti.com/forum/...=profile;u=125 Öss sınavında Türkiye 176.si olmuştur..Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.... Kutlamak isteyenleri partiye bekliyoruz.... [youtube=425,350]...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi