12-06-2010, 11:22 PM
|
#58 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Alıntı: mu@z Nickli Üyeden Alıntı
burdaki arkadaşları bilemiyorum ama ben ilk defa ailemden destek görüyorum okumam konusunda...bende birkaç defa girdim sınava hatta kazandımda...lakin maddi ve manevi destek göremeyince mecburen vazcaydım...ama nasıl? 1 hafta ruh gibi gezdim çok hasta oldum... nasip değilmiş...
şimdi...bu yaşta hala yuva kurma derdinde değilde, okuma derdinde olunca leyn ne ideailist evlat dediler :) ve eli mahkum tam destek...büyük sözüme tövbeler olsun ama kazanmayı çok çok çok istiyorum...biiznillah... | ahh ah senin yazdigini okuyunca gecen senem geldi aklima.. gonderilmedigin icin bi senen bosa giidyo iste.. ama bende snn gbi diyebiliyorum su anda nasip degilmis bu 1 senede cok sey ogrendim.. insallah bu sene basaracagz hep brlikte.. bnu dusunmek bile mutluluk veriyor bana
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. |
| |