06-10-2012, 11:08 AM
|
#1 (permalink)
|
Tesekkür: 20
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :) Merhabalar.Ben geçen sene anadolu lisesini tamamladım diplomamı aldım.Büyük bir merakla bekledigim YGS-LYS'ye girdim.Ve sonuc istedigim gibi olmadı.
Olmamasının genel nedeni yeterli düzeyde çalışmamamdı.Pek çok konumu bitiremeden girdim sınava,yetiştirememiştim.Asla düzenli soru çözme alıskanlıgım olmamıstı,yeterli pratik yapmamıstım.Ve sınavda elbette süre sorunu da yaşadım.Ve tüm bu durumlar o kadar olağandı ki...Ne olabilirdi başka.O sınava girerken hazır olmadıgımı biliyordum,yeterince iyi olmayacagının farkındaydım.Bu şekilde girilen bir sınav nasıl iyi olabilir ki..
Bu sen köklü degişikliklere gittim.Öncelikte 4 yıldır fen ögrencisiydim,bölümümü degiştirdim.Artık tm ögrencisiyim.Fen ögrencisi olmamın sebebi 9. sınıftan beri istedigim ''endüstri mühendisligi'' bölümüydü.Bilenler bilir,oldukça revançta olan bir meslektir aslında mühendislikler arasında.Bu sene de ancak Erzurumda falan tutuyordu gitmedim.Ha bunu Erzurumu küçümsemek amacı ile söylemiyorum,sadece hedefim bu degildi ve orda mutlu olmazdım.Sonra dedim ki evet ben bu meslegi istiyorum,ama bu dersleri çalışmak benim için fazlasıyla sıkıcı,sıkıntılı.Kitap okumayı cok seviyorum ve edebiyat her zaman beni çok mutlu etmiştir.Çocukken sıkıldıgımda açıp Osmanlı Tarihi ansiklepodileri okugumu falan hatırlıyorum.Ve bu dersleri ben kendimi zorlayarak dinlemiyorum,ilgimi cektikleri için bile isteye dinliyorum.Tüm bunların sonucunda olmam gereken yerin fen alanı degil eşit agırlık alanı oldugunu fark ettim.Evet belki 4 yıllık idealime,hayalime veda edecektim ama zorlama bir ideal beni ne derece mutlu edebilirdi ki.Aleminin bu bu sene yaz git,başka mühendislik seceneklerini düşün ısrarlarına karşı cıktım ve gitmedim.Tekrar bu kez tm'den hazırlanıyorum.
Ancak aynı hataları tekrar yaptıgımın farkındayım.Hala düzenli bir şekilde konularıma ve derslerime calısamıyorum.Henüz bunu oturtamadım.Yazın bir ara verdigimden olsa gerek masa başına sanki ilk defa oturuyormusum gibi hissediyorum.Geçen sene bu zamanlar büyük bir hevesle calısırdım oysa,sonlarda pes etmiştim.Şimdi ise bir türlü odaklanamıyorum.Sürekli başka şeyleri düşünüyor,başka şeylere kayıyorum.Bu benim son şansım ve bunu kavrayamamış gibiyim.Oysa öneminin farkındayım ama buna göre hareket etmiyorum.Ve aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum.Yarın mesela deneme sınavım var.Ve ben son 2 gündür çok hastayım.Bu da çalısmamk adına bahanem oldu tabi.Yarın ben yien bir sınava yeterince hazır olmadıgımı bilerek girecegim.Ve bu öyle kötü bir his ki.Bu konuda bana edebileceginiz bir kaç cümle varsa gerçekten çok sevinirim.Çünkü henüz geç kalmadım aksine daha yolun başındayım.
Umarım sizi sıkmamısımdır.Sınava daha önce de girdigim için ilk kez girecek arkadaşlar sormak istedikleri olursa sorabilirler :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |