Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pilates (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pilates/)
-   -   Pilates Nasıl Yapılır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pilates/2626-pilates-nasil-yapilir.html)

thetiss 16-09-2008 12:41 AM

Ynt: Pilates Nasıl Yapılır

merhaba, ben mesela 1. dosyayı indirdim ama bunlar rar dosyası nasıl açılacaklar ben mesela part 1 i yükledim sadece ama uygun program yok diyor açılmıyor nr yapmam lazım ????

rasgavs 01-11-2008 06:25 PM

Ynt: Pilates Nasıl Yapılır

Ben de açamıyorum diski yerleştirin diyo agl34 ne yapabilirim acaba?

peyker 08-01-2009 10:46 AM

çalışmayan link bildirimi

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25584)
http://www.imagetr.org/out.php/i10453_plates.jpg

pilates eğitim cd si...

mtv pilates ile vücudunuzu dayanıklılaştıran ve zihninizi güçlendiren hareketleri öğrenin.

ünlü yoga ve pilates eğitmeni kristin mcgee'nin önderliğinde, mtv pilates size yepyeni bir vücut dayanaklılık programı sunuyor.
bu çok özel egzersiz programı, yeni başlayanlar , orta seviyedekiler ve üst seviyedekiler içinde son derece uygun.
arizona'nın güzel ve sakin ortamında çekilen mtv pilates ile vücudunuz ve zihninizi yenileyeceksiniz.

turkçe dublaj

RapidShare: Easy Filehosting

ilgigilenenlere... pc05

merhaba,

paylaşım için teşekkürler ama yukarıda alıntıladığım linklerin ilk 3'ü çalışıyor fakat 4 ve 5'de ise
Alıntı:

The file could not be found. Please check the download link.
diyor...

ilk 3'ünü buradan diğerlerini daha sonra verdiğiniz linklerden indirdim -aynı konunun farklı indirme adresleri olduğunu düşündüğüm için- ama öyle olmadı, birbirini tamamlamadıkları için, ilk 3'ü diğer mesajınızdaki linklerden tekrar indireceğim...

merak ettiğim bir video idi, paylaşım için tekrar teşekkürler :)

bu arada yukarıda alıntıladığım mesajı silseniz veya 4 ile 5. partları kontrol edip çalışmalarını sağlasanız, zaman kayıplarının önüne geçmiş olursunuz diye düşünüyorum..

sevgiyle...

shamanic 08-01-2009 10:53 AM

merhabalar peyker uyarın için sağol..

linkleri tekrar yükleyemediğim için buluncaya kadar iptal ettim..
teşekkür ederim.. actionsmile

sevgiler..

peyker 08-01-2009 12:49 PM

pilates cd yükleme ve dosya açma

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 61659)
merhabalar eflaatun hismiley

ben indirdiğimde şifre ile karşılaşmamıştım.. 12389
birde aşağıdaki linkleri dene istersen..

sevgiler..

dosyalara virüs taraması yaptırmayı unutmayınız.. çünkü kendim yüklemedim.. hismiley

Alıntı:

thetiss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 79462)
merhaba, ben mesela 1. dosyayı indirdim ama bunlar rar dosyası nasıl açılacaklar ben mesela part 1 i yükledim sadece ama uygun program yok diyor açılmıyor nr yapmam lazım ????

Alıntı:

rasgavs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 85855)
Ben de açamıyorum diski yerleştirin diyo agl34 ne yapabilirim acaba?

Az önce yüklemeler bitti ve çalıştığına kanaat getirdikten sonra, problem yaşayanlar için yönlendirme amacıyla yazmak istedim:

1. öncelikle bir klasör açın ve tüm partları bu klasörün içine yükleyin,
2. tüm partlar (6 adet rar dosyası) yüklendikten sonra, 1. part'a sağ tıklayarak (ki ben devamlı -kolaylık açısından- üstten 3. zip veya rar sembolüne tıklıyorum) ve açılmasını (extract) sağlayın,
3. eğer rapid'den yüklemede sorun olmamışsa, tüm partlar arka arkaya otomatik olarak açılacaktır ve herhangi bir uyarı veya şifre isteği ile karşılaşmayacaksanız..

Paylaşımı için Shamanic'e bir kez daha teşekkürler:))

Işıldayan Safir 13-03-2009 08:33 PM

walla benim evde pilates cdlerim var onları takıp baka baka yapıyorum

cobo16 19-03-2009 11:19 AM

teşekkürler paylaşım için saol

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM.