![]() |
Ynt: Pilates Nasıl Yapılır merhaba, ben mesela 1. dosyayı indirdim ama bunlar rar dosyası nasıl açılacaklar ben mesela part 1 i yükledim sadece ama uygun program yok diyor açılmıyor nr yapmam lazım ???? |
Ynt: Pilates Nasıl Yapılır Ben de açamıyorum diski yerleştirin diyo agl34 ne yapabilirim acaba? |
çalışmayan link bildirimi Alıntı:
merhaba, paylaşım için teşekkürler ama yukarıda alıntıladığım linklerin ilk 3'ü çalışıyor fakat 4 ve 5'de ise Alıntı:
ilk 3'ünü buradan diğerlerini daha sonra verdiğiniz linklerden indirdim -aynı konunun farklı indirme adresleri olduğunu düşündüğüm için- ama öyle olmadı, birbirini tamamlamadıkları için, ilk 3'ü diğer mesajınızdaki linklerden tekrar indireceğim... merak ettiğim bir video idi, paylaşım için tekrar teşekkürler :) bu arada yukarıda alıntıladığım mesajı silseniz veya 4 ile 5. partları kontrol edip çalışmalarını sağlasanız, zaman kayıplarının önüne geçmiş olursunuz diye düşünüyorum.. sevgiyle... |
merhabalar peyker uyarın için sağol.. linkleri tekrar yükleyemediğim için buluncaya kadar iptal ettim.. teşekkür ederim.. actionsmile sevgiler.. |
pilates cd yükleme ve dosya açma Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
1. öncelikle bir klasör açın ve tüm partları bu klasörün içine yükleyin, 2. tüm partlar (6 adet rar dosyası) yüklendikten sonra, 1. part'a sağ tıklayarak (ki ben devamlı -kolaylık açısından- üstten 3. zip veya rar sembolüne tıklıyorum) ve açılmasını (extract) sağlayın, 3. eğer rapid'den yüklemede sorun olmamışsa, tüm partlar arka arkaya otomatik olarak açılacaktır ve herhangi bir uyarı veya şifre isteği ile karşılaşmayacaksanız.. Paylaşımı için Shamanic'e bir kez daha teşekkürler:)) |
walla benim evde pilates cdlerim var onları takıp baka baka yapıyorum |
teşekkürler paylaşım için saol |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM. |